Şimdi Ara

Bilgisayar Toplayacağım Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim arkadaşın sistem harika birincisi ona yakın sistem kursak monitorle falan 9100 lira tutuyor

senin parana ise

Asus tuf gaming plus (pro degil) 650TL
    R2600 1172TL
    CORSAIR 3000MHZ16GB 660TL
    MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 1810TL KDV INDIRIMI HB
    psu monitor klavye mouse 2200TL tutar
  • ycuven Y kullanıcısına yanıt
    Link için teşekkürler satici ile görüştüm kapora gonderdim yarın anlaşıp aksaraya otobusle gideceğim.

Şaka şaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ycuven Y kullanıcısına yanıt
    Bu
    www.sahibinden.com
    Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-indirim-ve-hediyeli-ust-duzey-rgb-build-oyun-bilgisayari-685405328/detay

• Sanki 2600x kurtarır gibi. Render için daha hızlı olur, oyunlarda da üzmez...
  • Burda onlarca tavsiye gelecektir zaten. İki yıl içinde 4-5 tane setup toplamış birisi olarak tavsiyem 1660ti ekran kartından alta düşmemendir. Canın isteyince ikinci bir ram alabilir, yetmeyince ek ssd takabilirsin ama ekran kartını yükseltmek için elindekini satmakla uğraşman lazım.

En iyisi baştan ekran kartını iyi almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 18 Nisan 2019; 23:3:26 >
  • Bu zamanda bilgisayar alınmaz dolar 1.7 olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Link için teşekkürler satici ile görüştüm kapora gonderdim yarın anlaşıp aksaraya otobusle gideceğim.

Şaka şaka
    Hocam kulakların çınladı mı :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.