Şimdi Ara

Bilgisayar Toplayacağım Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarla mazim çok eskiye dayanmasına rağmen son zamanlarda çıkan yenilikleri takip edemedim, haliyle bilgisayarım çok eskidi artık yeni bir sistem toparlama sırası geldi diye düşündüm ve araştırmaya koyuldum ama karışık olan kafam iyice karıştı. Konuya hakim olan arkadaşlar sizden ricam bana çok uçuk fiyatlara kaçmamak şartıyla (1500 ytlye kadar çıkarım) güzel yenilikçi bir bilgisayar toplamanız. Bilgisayarda hem film izliyeceğim hem oyun oynacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler...

• hocam monitor dahil mi hariç mi
  • Monitör dahil herşeyiyle. Ses sistemi hariç :)
    Şuan ki monitörüm 15" CRT monitör desem zaten bu durumu özetler :D
    19" LCD düşünüyorum monitör olarak onu da belirteyim.
  • Intel Q6600 Quad 2.40 Ghz
    Gigabyte EP35-DS3R rev2.1
    2GB DDR2 800Mhz A-DATA Vitesta Extreme CL4
    Seagate 250GB 16MB Cache 7200rpm SATA2 NCQ ST3250410AS
    Msi 8800GT Zilent 512MB
    Silverstone SST-OP850
    Thermaltake VI1000BWS M9
    Xigmatek HDT-S1283

Kdv dahil 1500ytl tutuyor arkadaşım,finallerimden sora kendime toplamayı düşünüyorum bu sistemi,hoş 18Hazirandan sora yeni nesil ekran kartları gelicek o yuzden acele etmesen iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.Berkan

Intel Q6600 Quad 2.40 Ghz
    Gigabyte EP35-DS3R rev2.1
    2GB DDR2 800Mhz A-DATA Vitesta Extreme CL4
    Seagate 250GB 16MB Cache 7200rpm SATA2 NCQ ST3250410AS
    Msi 8800GT Zilent 512MB
    Silverstone SST-OP850
    Thermaltake VI1000BWS M9
    Xigmatek HDT-S1283

Kdv dahil 1500ytl tutuyor arkadaşım,finallerimden sora kendime toplamayı düşünüyorum bu sistemi,hoş 18Hazirandan sora yeni nesil ekran kartları gelicek o yuzden acele etmesen iyi olur

hocam monitor yok bu sistemde

p35 ds3
    e8400
    veritech 1gb* 2
    8800 zalman fanlı yada 3870 yada 9600 sonic
    250/320 gb seagete 16 mb cache
    samsung 19(isim veremiyorum bir çok model var uygun fiyatlılardan sen seç)
    kasa olarak rc690 yada uygun kasa+psu ama gerekli oalcagını sanmam seni rc690 baya goturur

• evt monitörü sonradan gördüm

o zaman benim söylediğim bileşenler pahalıya kaçar,bonobopanzer'in söylediği sistem uygun :)
  • Güzel sistemmiş E.Berkan. Finallerden sonraya sakldığın iyi olmuş :D Bizimde final dönemi bende zaten finallerden sonra alıcam. Yeni nesil ekran kartı yeni nesil fiyat demek :)

8800 gt sanırım uygun benim için aklımda olan zaten o vardı. En çok tıkandığım nokta anakart. İşlemci bonobopanzerinin dediği e8400 uygundur onuda sisteme ekleyebilirim.
    Ben bilgisayarı biraz çöp gibi kullanırım o yüzden 500 gb düşünüyorum harddiski.
  • 500 gb alacaksan 32 mb cache almaya dikkat et hocam
    anakart olarak da eger 25 dolar filan fazla verirsen p35 ds3r rev. 2.1 i oneririm zaten onun üst modelleri snn bütçeyi aşıyor
    tavsiyem bu yonde inş. yardımcı olabilmişimdir
  • bende ztn yeni nesil kartlardan almayı düşünmüyorum umudum eski nesil kartların fiyatını düşürmesi :) 8800gt beni paklar diye düşünüyorum oyun çağımız geçiyor yavaş yavaş ztn :)
  • bonobopanzer çok yardımcı oldun gerçekten en azından neye yönleneceğimi biraz olsun kestirdim.

Oyun çağımız geçmez hiçbir zaman :D en azından şu starcraftı oynmadan jubilemi yapmıcam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightworrier

bonobopanzer çok yardımcı oldun gerçekten en azından neye yönleneceğimi biraz olsun kestirdim.

Oyun çağımız geçmez hiçbir zaman :D en azından şu starcraftı oynmadan jubilemi yapmıcam :D

ne demek hocam gorevimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.