SAMSUNG 23'' S23B550V GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR—432 TL
ASUS GTX680 DIRECTCU II TOP GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI—1256 TL
COOLER MASTER HYPER 612S İŞLEMCİ SOĞUTUCU-- 95 TL
ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI—50 TL -----------------------------------------------------Toplam: 3842 TL Tam teçhizat bilgisayar.
Klayve,Mouse, Hoparlör Hariç...
Çok teşekkürler dostum orta halli klavte-mouse aldığım zaman gayet iyi bir sistem olur bu.
benim sistemde boyle bu arkadas benden calmis .hocam saka maka bu sisteme bende onay veriyorum beni dinle pisman olmassin.
ayrica cok bonkor gordum seni su kardesinin ekran karti yok banada ucuzundan bir kart hediye etsen makbule gecer. benim gibi donanimci adam oyun oynayamyor ogrenciyim parada yok. ben cok insana yardim ettigm icin bir kisi bana yollayacagim dedi kolpa cikti.
ayrica evet bugun alacaksan baska yerden siparis ver vatan suan kazik.
Dostum 3-4 ay sonra yine gelcem o zaman yaparız sanada bir güzellik
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle_3
quote:
Orijinalden alıntı: norveçliasosyal
Arkadaşlar kendim vermek istiyorum bilgisayarı o yüzden sipariş vermeye başladım hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Biz durumu tam anlatamadık galiba sana. Yada anlamak mı istemedin. Sitede indirim yok şuan da. İlla ısrarla şimdi alacağım diyorsan İnventus Bilgisayardan topla sistemi. Hem kafan rahat olur hemde onlar kazansın.
Dostum ben anladım ama indirim olacak diye de haftasonunu bekleyemem.Çünkü cumartesi uçağım kalkacak .
hocam o zaman başka siteden al inventus mesela parana yazık yaw,3-4 gün içinde gelir kargon ellernle teslim edersin arkadasına
arkadaslar inventustan toplayın arkadasa sistem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme