Herşey çok güzel, güle güle kullan;) Monitör tercihini de sakın değiştirme, hangi teste baksan bu fiyat aralığında samsung 793MB önde zaten. Bende kullanıyorum, görüntü canlılığı gerçekten harika..
DVD-Writer tercihin de gayet güzel. Tabii ki nec, dvd,writer konusunda kendini ispatlamış bir firma ama henüz light scribe teknolojisini kullanan bir yazıcı çıkarttı mı bilmiyorum, o yüzden bu tercihin de bence gayet iyi.
Yalnız bence böyle güzel bir sisteme daha güzel bir kasa tercih edebilirdin. Seçtiğin model de bu sistemi rahat kaldırır, ona bi lafım yok ama bence içi bu kadar güzel olan bir bilgisayarın kasası da bunu yansıtmalı. Bence daha büyük bir penceresi olan, daha estetik bir kasa tecih etmelisin;)
Şimdiden hayırlı olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: Xenon
Herşey çok güzel, güle güle kullan;) Monitör tercihini de sakın değiştirme, hangi teste baksan bu fiyat aralığında samsung 793MB önde zaten. Bende kullanıyorum, görüntü canlılığı gerçekten harika..
DVD-Writer tercihin de gayet güzel. Tabii ki nec, dvd,writer konusunda kendini ispatlamış bir firma ama henüz light scribe teknolojisini kullanan bir yazıcı çıkarttı mı bilmiyorum, o yüzden bu tercihin de bence gayet iyi.
Yalnız bence böyle güzel bir sisteme daha güzel bir kasa tercih edebilirdin. Seçtiğin model de bu sistemi rahat kaldırır, ona bi lafım yok ama bence içi bu kadar güzel olan bir bilgisayarın kasası da bunu yansıtmalı. Bence daha büyük bir penceresi olan, daha estetik bir kasa tecih etmelisin;)
Şimdiden hayırlı olsun...
Evet monitör bende samsung 793mb kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım Xenonun dediği gibi görüntü canlılığı süper
samsung alma diyenler neye dayanarak söylüyor acaba samsun 793 mb kesinlikle değiştirme kararını ses kartını da düşün
Baba elimde soole bi sistem var. Parçaların cogu daha 1 - 2 aylık ve garantili. 1 parça hariç hepsi mavi bilgisayardan alındi. istemedigin 1 2 parcayi duseriz istersen.Ama Leadtek 7800gt tdh extreme yabana atilacak kart deil. Yinede sen bilirsin. Ha bide sistemde hiç bi sorun yok yanlış anlaşılmasın. Work and travella amerikaya gitmek için para lazımda
Everpower 1000va cpu kontrollü güç kaynagı (Mavi + 1 aylik)
Hepsi sifir gibi ve garantili.
1850ytl.senin sistemden 100 ytl fln daha ucuz ama performans farki ortada
vestel monitör de neyin nesi.. klima bile almam ben ordan.. global kalitede birsey cikarirlar insallah ben ölmeden önce..
walla abicim dvd-rw ında iyi mönitöründe.
light scribe çok möhim bişey değil aslında özel medyalar lazım şu an için hem zor bulunuyo hemde pahalılar.düz versiyonunu düşünebilirsin.
ek olarak bişey istersen ses kartı tavsiyesinde bulunabilirim. alabilirsen audigy2 zs yada daha uygun fiyatlı live! 7.1 24bit sistemine yakışır.
bunun dışında zaten canavar olmuş güle güle kullan...
kesinlikle monitörünü değiştirme
quote:
Orjinalden alıntı: samurai_fb
Bana göre toplayacağın parçalar biraz pahalı geldi .. daha hesaplı yerler bulabilirsin.. ayrıca monitor 1920*1440 ya da 1600*1200 olsa manyak olur.. mesela PHILIPS - 107P50 mesela SAMSUNG - 797MB bu iki monitor 1920*1440 DPI MAX. ÇÖZÜNÜRLÜK ve fiyat 145 $ + KDV
müzikte Rock - CPU da AMD - monitorde 1920*1440 çözünürlük arayacaz
' işaret li olanların fiyatlarını yazdım. bir bak istersen.
eğer fiyatlar uygun gelirse sana firmanın msn adresini verrirrim. senin topladığın fiyatlardan çok daha ucuza toplamışlar. bir kaç tane de değişiklik yaptım. pm atarsan adresini verirrim
İmzam sana örnek olsun ihtiyacına ve parana göre ayarlarsın zaten bi çok arkadaşta benim sistemin özelliklerini tavsiye etmiş
iş bitti amd 3000 yokmuş 3200 almış, monitor de samsungun 793 modeli gelmiyomuş artık yeni modeli 794 almış, aopen kasa da yokmuş ben de 350 watt fsp marka güç kaynaklı kafana göre seç dedim. hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme