Şimdi Ara

Bilgisayar topluyorum önerileri alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bu şekilde bir toplama yapmayı planladım önerileri alabilir miyim?Bilgisayar topluyorum önerileri alabilir miyim?

• çöp
  • 1) Oyun icin alacaksaniz islemciye ekran kartindan fazla para vermek mantikli degil.

2) HDD seciminde 5400RPM almissiniz, kendi ayaginiza sikmak olur bu. Kesinlikle en az 480gb bir SSD dusunun.

3) Ekran kartini unutun, o model yok gibi davranin. Rx 570 daha ucuza %50 daha iyi performans veriyor.''

4) Kasa olarak everest, rampage, frisby markalarindan her secenekte uzak durun. 80+ bronze sertifikali bir modele yonelin.

5) Ram olarak 3000 Mhz 2x8gb modullere yonelin.

6) Monitor olarak en azindan 75hz ve freesync destekli bir monitor alin.

En onemli oneri ise, kendiniz girismeyin bu ise, listelediginiz urunlerden cok net anlasiliyor pek bilginiz yok, rastgele secmissiniz. Butceyi, ne amacla kullanacaginizi ve yurticinden mi yurtdisindan mi alacaginizi yazin, oneri yapalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

1) Oyun icin alacaksaniz islemciye ekran kartindan fazla para vermek mantikli degil.

2) HDD seciminde 5400RPM almissiniz, kendi ayaginiza sikmak olur bu. Kesinlikle en az 480gb bir SSD dusunun.

3) Ekran kartini unutun, o model yok gibi davranin. Rx 570 daha ucuza %50 daha iyi performans veriyor.''

4) Kasa olarak everest, rampage, frisby markalarindan her secenekte uzak durun. 80+ bronze sertifikali bir modele yonelin.

5) Ram olarak 3000 Mhz 2x8gb modullere yonelin.

6) Monitor olarak en azindan 75hz ve freesync destekli bir monitor alin.

En onemli oneri ise, kendiniz girismeyin bu ise, listelediginiz urunlerden cok net anlasiliyor pek bilginiz yok, rastgele secmissiniz. Butceyi, ne amacla kullanacaginizi ve yurticinden mi yurtdisindan mi alacaginizi yazin, oneri yapalim.

• ekran kartı, hdd ve ram çok alt seviye bana sorarsan. 1050ti yerine gidip ati'nin daha ucuza ve daha iyi performans veren kartlarına bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.