Şimdi Ara

Bilgisayar topluyorum önerileriniz lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GuKaMa

fiyatlara bakmamıştım

Sorun yok o zaman.. Benim önerilerim her zaman öncelikle F/P odaklıdır.. Wattına, bitine bakmam pek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 11 Kasım 2013; 19:10:12 >
  • Hocam ekran karti gtx650ti alın.testlerde daha üstün çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Hocam ekran karti gtx650ti alın.testlerde daha üstün çıkıyor.

GTX 650TI bir adım öne geçti F/P üründe Nvidia çok tercih edilmezdi ama işler değişmiş galiba.
  • Hocam yüksek performans istiyorsanız bunu alın bütçe uygunsa gtx760 alın

• quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Hocam yüksek performans istiyorsanız bunu alın bütçe uygunsa gtx760 alın

GTX 760 bütçemi çok aşar. GTX 650TI alırsam SLI için hangi anakartı önerirsiniz? 970 çipsetli kartlarda 2. ekran kartıdüşük performansta çalışıyormuş diye okumuştum. Bir kaç ay sonra SLI yapmak en doğrusu sanırım.

@Angelmax
    @GuKaMa
    @Flopyy
    @kayisikent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajac -- 11 Kasım 2013; 20:38:51 >
  • Rajac R kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda pek bilgim yok yanlış bişey söylemim. Diğer arkadaşlar yardimci olur.

• Güncel.
    990x anakartlar var onlara bakın isterseniz bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajac

GTX 760 bütçemi çok aşar. GTX 650TI alırsam SLI için hangi anakartı önerirsiniz? 970 çipsetli kartlarda 2. ekran kartıdüşük performansta çalışıyormuş diye okumuştum. Bir kaç ay sonra SLI yapmak en doğrusu sanırım.

Almayı düşündüğün ASUS M5A97 R2.0 da çift PCI Ex. slotu mevcut.. Yani CF ya da SLI yapabilirsin.. Ancak sitesindeki bilgilere göre biri x16 (mavi), diğeri x4 (siyah) modunda çalışıyor.. buna göre çok verim alamazsın CF ya da SLI'da.. Bütçene göre alabileceğin en yi kartı alıp onu kullanmak daha sorunsuz ve mantıklı bir tercih olacaktır..

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Şuan bilgisayarı toplayıp kullanmaya başlamam lazım bütçem bu yüzden sınırlı 3-5 ay sonra bi ekran kartı daha alabilirim o yüzden anakartın 2 slotu da x16 desteklemeli önerebileceğiniz kartlar nelerdir?
  • bence CF la uğraşmayın işlemci de cf'a sorun çıkarabilir. Onun yerine satıp tekrar tek kart alırsınız daha sorunsuz olur. Bence 650 ti boost alın

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_650_Ti_Boost_TF_Gaming/26.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajac

Şuan bilgisayarı toplayıp kullanmaya başlamam lazım bütçem bu yüzden sınırlı 3-5 ay sonra bi ekran kartı daha alabilirim o yüzden anakartın 2 slotu da x16 desteklemeli önerebileceğiniz kartlar nelerdir?

Bütçene uygun tek kart bir var zaten, MSI 990FXA-GD65.. Ama göreceğin gibi onun da fiyatı %25 indirimli halde bile 275 lira civarında.. CF ya da SLI olayı sana pahalıya patlayabilir, iyi düşün derim..
    sli için gene 650ti gerek ve fx li olanları almaya çalış sli yapacaksan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.