Şimdi Ara

Bilgisayar ve internet yok , nasıl vakit geçirebilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Mutlaka Kardeşimin Hikayesi adlı kitabı oku. Zülfü Livaneli'nin. Pek kitap okumayı seven biri değilim. Kolay kolay bir kitap beni sarmıyor ama inanır mısın okulda çıkış zili çaldığında 5 dakika daha okuyayım diye çıkmamıştım. Merdivenlerden inerken bile okuyordum. Gerçekten abartmıyorum mutaka okumalısın.

Zülfü Livaneli...Teşekkürler Baya kitap önerisi geldi buna da bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliburak35

boş zamanlarinda BİM'e gudebilirsin

Aman hocam.Abur cubur dünyasına bulaşmamak için kendimle savaşıyorum kilo vermem lazım.

• Zencilerle saat sat ek is olarak arada vurusursunuz :D

• bence bu fırsatla kendine İngilizce seti alıp çalışabilirsin. Olmadı kendine gazete dergi alıp okuyabilir, bulmaca çözebilirsin. Hatta kitap okumayı seversen, dünya klasikleri serisini okuyabilirsin.

Benim zamanım olsa yabancı dil setleri, hızlı okuma, vucut dili üzerine kaynak alır çalışırım.

Kişisel gelişim kitaplarını tavsiye etmem. Geçici gaz verir. Seversen eğer kitap olarak Kara Kule serisini tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayasa

quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Hocam su sacma kisisel gelisim kitaplarina bulasma.
    Vakit kaybi olur.

Yukarıda önerilen kitapların otobüs molalarındaki tarzda kitaplar olduğunu düşünmüyorum bi bakmakta fayda var bence.Neden öyle düşünüyorsunuz ?

Bahsettiginiz kitaplara bakmadim.Fakat genelde balonlastirir insani bu tur kitaplar.Gecici gaz verir.
    Kisisel gelisim agir bir konu.Bilimsel altyapisini olusturmak gercekten de zor.
    Allah askina bi insan bir kitap yazarak okuyucuyu istekleri dogrultusunda gercekten mutlu kilabilir mi?

Sen okudun da nasil bir katkisi oldu?
    Ne degisti hayatinda soyler misin?

• quote:

quote:

quote:

Vakit kaybi olur.

Yukarıda önerilen kitapların otobüs molalarındaki tarzda kitaplar olduğunu düşünmüyorum bi bakmakta fayda var bence.Neden öyle düşünüyorsunuz ?

Bahsettiginiz kitaplara bakmadim.Fakat genelde balonlastirir insani bu tur kitaplar.Gecici gaz verir.
    Allah askina bi insan bir kitap yazarak okuyucuyu istekleri dogrultusunda gercekten mutlu kilabilir mi?

Sizinle aynı fikirdeyim.Bir kitapla olacak iş değil bu tarif eder gibi.Daha öncede hiç okumadım o yüzden ne katar bilmiyorum ama şöyle de bir şey var yeni bir pencere açarak hayata başka türlü bakmamıza sebep olabilir.

• En internet olmadıgında yelkenli gemi maketleri yapardım öyle uğraşlar bul kendine

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vakit kaybi olur.

Sizinle aynı fikirdeyim.Bir kitapla olacak iş değil bu tarif eder gibi.Daha öncede hiç okumadım o yüzden ne katar bilmiyorum ama şöyle de bir şey var yeni bir pencere açarak hayata başka türlü bakmamıza sebep olabilir.

Evet,haklisin.Madem kisisel gelisimle ilgili bir kitap onereyim sana.Bunu oku sonra bahsettigin kitaplarla karsilastir.Kisisel gelisim adi altinda ticari amacka yazilan kitaplari daha iyi farkedebilirsin.

Hatali alanlarimiz (Wayne W.Dyer)

Benim kitap listemde yazili.Bir gun okuyacagim.

• Ben de sariyerde oturuyorum la yuruyus/kosu yap sahilde, tv izle, kilyosa falan cik bak dalgana

• O internetle dh de takıl qamqi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Ben de sariyerde oturuyorum la yuruyus/kosu yap sahilde, tv izle, kilyosa falan cik bak dalgana

Yürüyüşü işten arta kalan günlerde mümkün olduğu kadar yapmaya çalışıyorum.Kilyos falan çok zor hocam ben o tarafta değil İstinye Poligon da.Siz nerede oturuyordunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Bu kitaplari oku : Aylak adam , Kurk mantolu Madonna , Kuyucakli Yusuf , Beyaz Gemi , Franz Kafkanin butun kitaplari , Dostovyevski butun kitaplari

Not:Fantastik , polisiye tarzi kitaplari okumani tavsiye etmem.Bu kitaplar uzunca seni idare edecektir.

hocam beyaz gemi haric okudum.kitap zevkimiz ayni bu listeye saatleri ayarlama enstitusunu de alabilir miyiz okudunuz mu ? bu aralar onu okumayi dusunuyorum.

• Be adam sen de, internet yoksa nasıl yazıyorsun !
  • oktayasa O kullanıcısına yanıt
    Ben direkt sariyerdeyim dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Bu kitaplari oku : Aylak adam , Kurk mantolu Madonna , Kuyucakli Yusuf , Beyaz Gemi , Franz Kafkanin butun kitaplari , Dostovyevski butun kitaplari

Not:Fantastik , polisiye tarzi kitaplari okumani tavsiye etmem.Bu kitaplar uzunca seni idare edecektir.

hocam beyaz gemi haric okudum.kitap zevkimiz ayni bu listeye saatleri ayarlama enstitusunu de alabilir miyiz okudunuz mu ? bu aralar onu okumayi dusunuyorum.

Ahmet Hamdi Tanpinar okunmaz mi hocam okuyun kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Ben direkt sariyerdeyim dostum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.