Öncelikle Ekran kartı driverini kaldırın yine aynı sorun olursa format atın bakalım atmışsınızdır.
Başka bir ekran kartında deneyin ekran kartından olabilir. Aslında Biostan Onboard ekran kartını kapatmak için yer olabilir..
daha önce gtx460 vardı durum aynıydı
quote:
Orijinalden alıntı: pansahin
quote:
Orijinalden alıntı: SeytaniAvci
quote:
Orijinalden alıntı: pansahin
quote:
Merhaba arkadaşlar . İlk olarak şunu söylemek isterim ki lütfen ciddi anlamda takip edecek iseniz cevap yazın bu kaçıncı konu açışım inanın sayamadım yeter artık ortaya bi laf atıp kenara çekilmeyin lütfen.
İlk sorundan başlayalım : Bilgisayarımda 8 gb ram var . Görev yöneticisi - Performanstan baktığımda Rami 8 gb görüyor fakat Kullanabilirlik : 6.1 gb görüyor bu değer 5.9 ada düşebiliyor.
Çözünürlükteki ekran kartının aldığı ve videonun falan aldığı değerlerde bunlar : Paylaşılan sistem belleği : 3072 mb : Sistem video belleği : 0 :Ayrılmış video belleği : 1024
İkinci sorunum ise bilgisayarıma Esed nod 32 yükledim ve bilgisayar ekranındaki hoşgeldiniz yazısı 10 saniye falan gözükmeye başladı sonra açtığımda gelen idm msn gibi şeylerde 15 saniye oldu . Yüklemeden önce o yazı 1-2 saniye idm ve msnnin gelmeside 1 saniyeydi.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar . İlk olarak şunu söyleMek isterim ki lütfen ciddi anlamda takip edecek iseniz cEvap yazın bu kaçıncı konu açışım inanın sayamadım yeter artık ortaya bi laf atıp kenara çEkilmeyin lütfen.
İlk sorundan başlayalım : Bilgisayarımda 8 gb ram var . Görev yöneticisi - Performanstan baktığımda Rami 8 gb görüyor fakat Kullanabilirlik : 6.1 gb görüyor bu değer 5.9 ada düşebiliyor.
Çözünürlükteki ekran kartının aldığı Ve videonun falan aldığı değerlerde bunlar : Paylaşılan sistem belleği : 3072 mb : Sistem video belleği : 0 :Ayrılmış video belleği : 1024
------------------
demişsin nod32 yi bilmemde windows un 32 bit sistemlerinde benimde öyle 4 Gb ram in 2.79 gb sini kullanıyor sistem video belleğide aynı durumda ama 64 bit kurarsan herşeyinin tamamını kullanır 8 gb ram in 8 gb sinide kullanır 3072mb nin 3072 sinide kullanır vede bilgisayarın hızlı çalışır 2012 win7 64 bit kur parçalarını tamami ile kullanır daha iyi performans alır
kardeşim zaten 64 bit rami 8 görüyor kullanabilirligi 6 diyor bunu anlatamıyorum ben
pardon kardeşim bütün haberleri okuya okuya aklım karıştı o zaman senin sisteminde bir sorun var ama acaba neresinde hmm çok karışık bir durum ya 64 bitte tamamını kullanması lazım bi anormal
anormalki ne anormal delirttiyor beni
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
Öncelikle Ekran kartı driverini kaldırın yine aynı sorun olursa format atın bakalım atmışsınızdır.
Başka bir ekran kartında deneyin ekran kartından olabilir. Aslında Biostan Onboard ekran kartını kapatmak için yer olabilir..
Farklı anakart ve ekran kartı denediniz sorun aynı ilginç
Format'ta atılmıştır ramlarda problem var o zaman ramları çıkartın tek tek takın bakalım
4+4 diye düşünüyorum 4 takınca tekince farklı gösterebilir..
quote:
quote:
quote:
Format'ta atılmıştır ramlarda problem var o zaman ramları çıkartın tek tek takın bakalım
tamam onu sabah hallederim başka fikrin var mı bu arada beraber biosa update de çekicez ögretivericen artık
quote:
quote:
quote:
quote:
tamam onu sabah hallederim başka fikrin var mı bu arada beraber biosa update de çekicez ögretivericen artık
Bilmiyorum ama anlatımlar var genel olarak biliyorum..
Başka bir fikrim yok bios güncelleme çözüm olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme