Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bilgisayara driver yükleyince kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiçbir oyun açılmıyor çünkü driverleri güncellemem gerekli bunu nerden anladın derseniz hiçbi oyun açılmıyor ve driver yüklü değil hatası veriyor.
    Güncellemeye çalıştığımda ise bilgisayar reset atıyor(Windows bir sorunla karşılaştı reset atılıyor gibisinden) Bilen varsa yardımcı olsun.
    Sistem özelliklerim:
    İşlemci AMD A8-7600 Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 3.10 GHz
    Ram: 8,00 GB
    Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi , x64 tabanlı işlemci
    Bilgisayarı 3 ay önce falan toplamıştım.

Ayrıca kendi kendine bu şekilde oldu driver yüklüydü normalde

Driveri güncelleyen programa giriyorum o yüklüyor ve birden dediğim o hatayı verip kapanıyor yeniden başlıyor.
    Eğer cevap gelmez ise servise göndericem.
    Şimdiden teşekkürler.

H1Z1 - Açılmıyor
    CS:GO - Açılmıyor
    Euro Truck Simulator 2 - Çok fazla kasıyor(Normalde 0 kasmayla oynuyordum)
    Minecraft - Açılmıyor
    League Of Legends - Açılmıyor

Bilgisayara driver yükleyince kapanıyor Bilgisayara driver yükleyince kapanıyor Bilgisayara driver yükleyince kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartuksu -- 13 Eylül 2015; 21:22:39 >

• bartuksu B kullanıcısına yanıt
    Driverları hangi program ile güncellemeye çalışıyorsun peki? Onu bir yaz bakalım. O program belli ki sistemin ile uyumsuz sürücüleri yüklüyor bu yüzden de sistemin bu uyumsuz sürücüleri yüklemeye çalışırken reset atıp sana yüklettirmiyor.

Eğer denemediysen internetten driverpack solution adlı programı bulup onu indirip onunla sürücüleri yüklemeye çalış.

Oldukça kulanışlı bir program. Torrent sitelerinde 8-9 gb'lık versiyonları var. Boyut olarak biraz tuzlu ama ben şu ana kadar sürücü olarak hiç bir sorun yaşamadım o program ile.

Eğer driverpack solution da işini görmüyorsa, donanımının sürücülerini tek tek ellle sitelerinden indirip kurman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Driverları hangi program ile güncellemeye çalışıyorsun peki? Onu bir yaz bakalım. O program belli ki sistemin ile uyumsuz sürücüleri yüklüyor bu yüzden de sistemin bu uyumsuz sürücüleri yüklemeye çalışırken reset atıp sana yüklettirmiyor.

Eğer denemediysen internetten driverpack solution adlı programı bulup onu indirip onunla sürücüleri yüklemeye çalış.

Oldukça kulanışlı bir program. Torrent sitelerinde 8-9 gb'lık versiyonları var. Boyut olarak biraz tuzlu ama ben şu ana kadar sürücü olarak hiç bir sorun yaşamadım o program ile.

Eğer driverpack solution da işini görmüyorsa, donanımının sürücülerini tek tek ellle sitelerinden indirip kurman gerekecek.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+8.1+-+64 buradan yüklüyorum yani sorun çıkması imkansız gibi birşey tek tek yüklemeliyimo halde

• bartuksu B kullanıcısına yanıt
    Sen bir şekilde dediğim programı bilgisayarına indirip onunla sistemin eksik veya eski sürücülerini güncellemeye çalış. Ondan sonra durumun gidişatına göre buraya yazarsın.

İndireceğin program iso olarak nette bulunur. Kullanmak için ise ilk önce deamon tools programını indirip kuracaksın. Programı kurduktan sonra sanal sürücü içine iso dosyasını göstereceksin. Otomatik açılan pencerede programı bir çalıştırdın mı zaten, kendi otomatik sistemi tarıyor ve eksik veya güncel olmayan eski sürücüleri buluyor. Tarama işlemi bitince yüklemek istediklerini seçiyorsun ve en alta kur düğmesine basıyorsun bu kadar.

Bütün işlemler bitene kadar bekliyorsun. Bazen sürücü yükleme sırasında senden sürücüyü kurmak için izin ekranı gelir. Onlara evet diyecek devam edebilirsin. Ama bazı sürücüler yüklendikten sonra bilgisayarı başlatalım mı diye sorar. Eğer programın sürücü yükleme işlemi bitmediyse sen "daha sonra başlat" seçeneğine basıp, sürücü yükleme işlemleri bitene kadar beklemelisin.

Kullanımı çok kolay bir programdır.

• aha valla aynı sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.