1 hafta önce lenovo z500 dizüstü bilgisayar aldım. orjinal win8 üzerinde geldi ancek verdiği hatalar beni bitirdi bi türlü kurluluş bulamadım ne oyun oynatıyor ne bişey yaptırıyor. bu nedenle win7 kurmak istedim kurmadı. bios dan ayarı var dediler biosa baktım o menulerde o ayarlar benim bilgisayarda yok. bu nedenle format atamadım bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: vhit777
1 hafta önce lenovo z500 dizüstü bilgisayar aldım. orjinal win8 üzerinde geldi ancek verdiği hatalar beni bitirdi bi türlü kurluluş bulamadım ne oyun oynatıyor ne bişey yaptırıyor. bu nedenle win7 kurmak istedim kurmadı. bios dan ayarı var dediler biosa baktım o menulerde o ayarlar benim bilgisayarda yok. bu nedenle format atamadım bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
recovery olduğu için format atılmaz recoveryi silmen lazım fakat ben bilmiyorum :(
evet recovery var . silmeyide düşündüm ama ya yine kurmazsa win7 yi mal gibi ortada kalırım diye yapmadım eğer kesinse hmn yapayım.
format atmadan once recovery cd si oluşturda istediğin zaman yine fabrika ayarlarına dondurebilesin
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
format atmadan once recovery cd si oluşturda istediğin zaman yine fabrika ayarlarına dondurebilesin
ozamanben recovery yi cd ye çekip format atıcam yani
turkay11
kullanıcısına yanıt
tamam oluşturayımda nasıl eğer forumda biyerde varsa link atarmsın
backup programı vardır pc de markasına gore araştır nasıl oluşturuluyormuş recovery cd si