Şimdi Ara

bilgisayara program yüklerken şifre istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayara bir program yüklemem lazım ama bilgisayar program yüklemiyor. şifre istiyor. tahminim kullanıcı hesabı ile ilgili bir durum. program yüklenmesin diye şifre koyulmuş. şifreyi bilmiyorum başka nasıl program yükleyebilirim? çaresi yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata_inat

bilgisayara bir program yüklemem lazım ama bilgisayar program yüklemiyor. şifre istiyor. tahminim kullanıcı hesabı ile ilgili bir durum. program yüklenmesin diye şifre koyulmuş. şifreyi bilmiyorum başka nasıl program yükleyebilirim? çaresi yok mu?

hesap ayarlarından güvenlikle ilgili bir sorun tahminimce bu hesap ayarlarından yapılabiliyor mesela uygulama yüklerken şifre iste gibi vs vs şifreyi bilmiyorsan yapıcak şey pek yok bios pilini çıkart 10-15 saniye bekle tak bilgisayara aç bilgisayari o zaman şifre istemez diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

bilgisayara bir program yüklemem lazım ama bilgisayar program yüklemiyor. şifre istiyor. tahminim kullanıcı hesabı ile ilgili bir durum. program yüklenmesin diye şifre koyulmuş. şifreyi bilmiyorum başka nasıl program yükleyebilirim? çaresi yok mu?

hesap ayarlarından güvenlikle ilgili bir sorun tahminimce bu hesap ayarlarından yapılabiliyor mesela uygulama yüklerken şifre iste gibi vs vs şifreyi bilmiyorsan yapıcak şey pek yok bios pilini çıkart 10-15 saniye bekle tak bilgisayara aç bilgisayari o zaman şifre istemez diye hatırlıyorum

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. bios pilini çıkarmam imkansız.

• administrator hesabından girip şifre kaldırmayı denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin48

administrator hesabından girip şifre kaldırmayı denedin mi ?

administrator hesabımı bilmiyorum ama denetim masası-kullanıcı hesaplarından girdim ama değiştirmek ya da kaldırmak içinde önce şifreyi istedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. bios pilini çıkarmam imkansız.

bios pili ile ne alakası var.....

• program yüklemeyi engellemek için konulan bu şifre nasıl konuyor onu anlatabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows cd sini takıp administrator sifresini değiştirebiliyosun sanırım araştırmakta fayda var böyle bir özelik aslında pc de yok kullanıcı hesabı olduğu için ve program yüklemeye iznin olmadığı için administrator şifresi istiyor.

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

windows cd sini takıp administrator sifresini değiştirebiliyosun sanırım araştırmakta fayda var böyle bir özelik aslında pc de yok kullanıcı hesabı olduğu için ve program yüklemeye iznin olmadığı için administrator şifresi istiyor.

Kolay Gelsin..

sağolasın pek kolay gelmeyecek gibi ama:(
  • @sericatil18 o dediğin bios şifresi için.
    @hayata_inat sen şey yap, administrator yetkisinde kullanıcı oluştur ov kullanıcıya geç onu kullan yada kullanıcı değiştikten sonra diğer kullanıcının şifresini kaldırabilirsin windows böyle saçma bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

@sericatil18 o dediğin bios şifresi için.
    @hayata_inat sen şey yap, administrator yetkisinde kullanıcı oluştur ov kullanıcıya geç onu kullan yada kullanıcı değiştikten sonra diğer kullanıcının şifresini kaldırabilirsin windows böyle saçma bişey.

teşekkürler bunu deneyeyim.
  • quote:

Şifre koyar iken kurtarma cd si oluşturduysan o cd ile şifreni kaldırabilirsin. Oluşturmadıysan programların portable olanlarını yükle şifre istemeyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.