Şimdi Ara

Bilgisayara reset atmadan görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunumu anlatayım size bilgisayarımın ilk power butonuna bastığımda açılıyor (win. açılış sesi vs duyuluyor)ancak hemen ardından reset butonuna basmassam görüntü gelmiyor.Sorunun hangi parçadan kaynaklandığından emin değilim çünkü reset attıktan sonra sorunsuca hata mesajı vs. olmadan kullanabiliyorum.Biostan şuphelendim önce ayarları sıfırladım olmadı sonra pili çıkartıp öyle sıfırladım yine olmadı cmos jumper yaptım olmadı bios güncelledim yine olmadı.Sorun biosta değil.Ben anakart,ekran kartı ve power suppleyden şüphe ediyorum.Özellikle power suppleyden çünkü en son 2. bi monitör taktım olaylar bundan sonra gelişti power suppleyi zorlamış olabilirim ancak monitörü çıkarttığım halde sorunum devam ediyor.Acaba bu sorunun kaynağı ne olabilir.?Yardım edersenz sevinirim.

Kullandığım monitör:22" lg lcd monitör
    Takıp geri çıkarttığım monitör:15" lg flat monitör
    Ekran kartı:sparkle 9800gt
    Anakart:Gigabyte ga-ep35c-ds3r
    Power suppley:Cooler Master sanırım 460w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus koç -- 25 Haziran 2011; 18:33:23 >

• Arkaaşlar sorunum devam ediyor bilgisayara hergün ilk açılışta reset atmak istemiyorum yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus koç -- 25 Haziran 2011; 17:22:17 >
  • 2.monitörün power supply ile bir ilgisi yok monitör gücünü prizden alır power supply dan değil. Bence sorun işletim sistemi ile alakalı .önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz .
  • "sinan_ural" haklısın sorun power suppleyden olmamamlı bu durumda anakart veya ekran kartı kalıyor.işletim sisteminde değil çünkü başka harddisk takınca yine aynı sorun var zaten işletim sisteminde olsa windows ekranına gelir ordan sonra sorun olurdu.Anakarttaki power suppley kablolarını kasa power butonunu vs. kontrol ettim kablolarda sorun yok.Bana ekran kartında sorun var gibi geliyor.Daha önce 2 kez 8800 gt garantiden değişti bu 3. kez aynı sorun olunca farklı model gönderdiler.Onlarında sorunu aynıydı aslında ama onlarda reset vs. çözüm değildi hiç bi şekilde görüntü gelmiyordu.Acaba anakartta olan bi sorun ekran kartının arıalanmasına sebebyet verirmi?
  • bende de aynı sorun var bir çözüm yolu buldun mu
  • bendede aynı sorun var ya resetlemezsen gçörüntü gelmio
  • Basit çözümler :ramlari ve e kartını söküp pinlerini bilindik bir silgi ile silip deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.