Şimdi Ara

Bilgisayarda bir hata mesajı alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda bir hata mesajı alıyorum bu sorun daha önceden yoktu kablolu usb modem ile bağlanıyordum internete ama daha sonra ttnet`in kablosuz wireless modemlerinden aldım masaüstü bilgisayarıma. Ethernet kablosunu taktım bilgisayara, o zamandan beri bu hatayı alıyorum nedir bu hata ve nasıl düzeltilir ? Her açtığımda bunlardan 60-70 tane çıkıyor kapata basıyorum hepsini kapatınca birdaha çıkmıyor.

Bilgisayarda bir hata mesajı alıyorum

• çalıştır a msconfig yazın daha sonra başlangıç sekmesine gelip bu uygulamanın yanındaki imi kaldırın
    sisteminizi bi clear programı ile taratın örnek ccleaner
    sisteminizi iyi bi antivirüs le taratın
  • bu uygulamanın adı ne ? birsürü uygulama adı var birde, boş isimsiz bir kutucuk var.
  • modemin yanında driver cd si verilir onu bir yüklemeyi deneyin daha sonra c win 42.exe dizinine bakın eğer varsa böyle bi dizin antivirüs ile taratın umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar
  • hocam hiç antivirüsüm yok yeni format attım fazla bişey yüklü değil bilgisayarda. Modemi cd si ile yükledim zaten
  • iyi geceler ethernet kablosuylamu bağlanıyorsunuz yoksa usb kablosuyla mı?.Saygılar
  • ethernet ile bağlanıyorum, sorunu çözdüm bilgisayara virüs bulaşmış nod 32 yükledim tarattım virüsü sildim şimdi herşey düzgün çalışıyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar antivirüs ile bi taratsınlar, yardımcı olan herkese teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpılot -- 11 Eylül 2010; 22:35:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.