Şimdi Ara

Bilgisayarda çalan sesi telefona vermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda kulaklık girişi kullanılmaz hale gelmiştir. USB ses kartı kullanıyordu fakat kırıldı(1 $ bişeydi).
    Android telefonuma SoundWire diye bir uygulama yükledim gayet güzel tavsiye ederim fakat; 0,7 saniyelik ciddi bir gecikme var. Onun haricinde kalitesi güzel kesintisiz. Wifi'den pc ile telefonun aynı ağda bulunması gerekiyor. Herneyse ben gecikme yaşamayacağım bir program istiyorum. Telefonu pc'ye (usb yoluyla) bağlayabilirim. Buradan telefona kulaklığı takacağım ve pc'deki ses anlık olarak gelecek. Bunu yapmanın mümkün olduğu bir program/yol varmıdır?
    Not: Telefon LG G2 5.0.2 Android.
    PC W10 64 bit.

• neden bilgisayar, kablo, usb, telefon, program, latency, uğraşıp kendini yoruyorsun.
    1 dolar dediğin usb karttan tekrar alman en pratik ve kolay çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcung

neden bilgisayar, kablo, usb, telefon, program, latency, uğraşıp kendini yoruyorsun.
    1 dolar dediğin usb karttan tekrar alman en pratik ve kolay çözüm.

Türkiyeden 3 kere aldım farklı site ve farklı mağazalardan. Hepsi mi bozuk olur? (Çindeki 1 dolar Türkiye'de 15 tl)
    Çinde 1 dolar çok kötü ses kalitesi var.
    Bende iyisinden almaya karar verdim, Türkiyede çok pahalıydı. Bunuda çinden getirmeye karar verdim. Şuan kargomun gelmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suzuha -- 16 Aralık 2015; 23:08:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.