Windows 7 -8 – 10 serilerinde kayıtlı wifi şifrelerini bulmak tam bir zulüm olduğu için bunu biraz daha basite indirgeyelim hep beraber. Öncelikle eğer ben üşenmem bilgisayarımdaki kayıtlı wifi şifrelerini programsız görmek istiyorum diyenler için anlatmaya başlıyorum.
İlk önce başlat menüsünü açıp arama kısmına ” cmd ” yazıyoruz. Ve ” Komut İstemi ” ‘ne tıklıyoruz.
Daha sonra 1 kısmında gördüğünüz gibi konsola ” netsh wlan show profile key=clear ” yazıp entera basıyoruz. 2 kısmında görüldüğü gibi altta bilgisayarımızda kayıtlı olan wifilerin isimleri listeleniyor.
Mesela Bursaspor isimli wifinin şifresini görmek istiyorum diyelim. konsola şu komutu yazıyorum : ” netsh wlan show profile name=Bursaspor key=clear ” daha sonra önüme gelen ekranda Key Content kısmının karşısındaki değer bilgisayardaki kayıtlı wifi şifresini gösterir.
1 numara komut
2 numara ise şifreyi gösteriyor.
Bilgisayardaki kayıtlı wifi şifrelerini gösteren program
Ben bunlarla uğraşmak istemiyorum bana bir tıkla şifreleri göster diyorsanız onu da yaptık. Aşağıda linkini vereceğim kendi yaptığım minik program olan Wifi Şifresi Neydi v1 ile şifreleri görmeniz için listele butonuna basmanız yetiyor.
Güzel konu ama bana gereksiz geldi wireless ethernet kartına sag tıklayıp DURUM menusune geçip direk görebilmek mümkün iken cli ile uğraşmaz kimse ( bence ), bilgilendirme için teşekkürler.
hocam bu bağlı olduğunuz ağdan ziyade daha önce bağlandığınız bütün ağların şifrelerini görmek için aslında.