Şimdi Ara

Bilgisayarda oyun oynarken bir hızlı bir yavaş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

kardeşim boşuna bekletme garantisi devam ediyorsa bilgisayarı yolla ekran kartı + işlemci termal macun yeniliği + pc genel temizlik yapılmasını söyle garanti bittiyse bunu adam gibi bir pc cide yaptıracaksın üzgünüm.

+ geldikten sonra laptopu kullanırken özellikle oyunlarda altına kaliteli soğutucu koyacaksın onun önerisinide yapayım buyur.

THERMALTAKE MASSIVE LX TIKLA

quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

garantisi bitdimi kardes

Mükemmel bir cevap gerçekten teşekkürler. Garanti belgesini evde bir araştırayım neredeymiş bulunca götüreceğim mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repitect -- 13 Eylül 2013; 10:52:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumdays

Ekran kartında olabilir mi bana öyle geldi :S
    Bence değil çünkü eskiden böyle olmuyordu oyunlar. Yani hızlıydı. Ama şimdi bir yavaş bir hızlı.
  • Ana konuya sorun ile ilgili videoyu yükledim.
  • Repitect kullanıcısına yanıt
    Garanti belgesine gerek yok direk götür alıyorlar. Ben Ümraniye Çakmak'taki servisine elden verdim. Hiçbişi demeden cihazı aldılar yerine bi kağıt verdiler. Bende Casper alarak bi hata yaptım. Bahsettiğin sorunu aynen yaşadım ve sorun tamamen ısı kaynaklı. Hele yazın doğru düzgün oyun oynayamıyordum. Masaüstü aldıktan sonra Casper'daki bütün oyunları sildim artık oyun oynamıyorum laptopta. Servis temizliği yaptıktan sonra 1-2 hafta kendine geliyor sistem ama sonra eski haline dönüyor. Tavsiyem soğutucu alman. Zalman NC2000 de kasma sorununda kurtuluyorsun (Soğutucusuz pc 93 dereceye çıkıyor ve bu sıcaklıkta parçalar zarar görmesin diye frekansı düşürüyor, benim rekorum 97 derece :). Zalmanla yine 90 derece civarlarında ancak kasma yaşanmıyor.). Bu arada bataryam bozuldu de onuda değişitiriyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Garanti belgesine gerek yok direk götür alıyorlar. Ben Ümraniye Çakmak'taki servisine elden verdim. Hiçbişi demeden cihazı aldılar yerine bi kağıt verdiler. Bende Casper alarak bi hata yaptım. Bahsettiğin sorunu aynen yaşadım ve sorun tamamen ısı kaynaklı. Hele yazın doğru düzgün oyun oynayamıyordum. Masaüstü aldıktan sonra Casper'daki bütün oyunları sildim artık oyun oynamıyorum laptopta. Servis temizliği yaptıktan sonra 1-2 hafta kendine geliyor sistem ama sonra eski haline dönüyor. Tavsiyem soğutucu alman. Zalman NC2000 de kasma sorununda kurtuluyorsun (Soğutucusuz pc 93 dereceye çıkıyor ve bu sıcaklıkta parçalar zarar görmesin diye frekansı düşürüyor, benim rekorum 97 derece :). Zalmanla yine 90 derece civarlarında ancak kasma yaşanmıyor.). Bu arada bataryam bozuldu de onuda değişitiriyorlar :)

Ya garanti belgesi sanki yük mü olacak o sorun değilde, bu kadar uzun yazdığın için teşekkür ederim ilgi gösterdin. 3 kişi fan taktır dedi. Bütçeye uygun değil ama biriktireceğiz o zaman yapacağız bir şeyler mecburen

• O zaman:

Ekran kartı + işlemci termal macun yeniliği + PC genel temizlik + batarya değiştirilmesi.
    ve
    THERMALTAKE MASSIVE LX marka bir fan alınması diyerek çözüme varalım.

İnşallah bunlar işe yarar. Herkese gösterdiği ilgiden ve mesajlarından dolayı teşekkür ederim. Ellerinize ve gönüllerinize sağlık.

Konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.