Şimdi Ara

Bilgisayarda PS1 cd'si yazabilir miyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PC nize neroyu yükleyin.Oyun cdsini takın.Neroyu açıp cdyi kopyala diyin.Size bir adet image dosyası si kopyalıycak.Onu pcnizde bi yere kaydedin.Daha sonra boş bir cd takın.Image dosyanın üzerine çift tıklayın.Yada nerodan kalıbı diske yazdırı da seçebilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 12 Ağustos 2007; 2:27:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Cyclone

quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

yazarsın tabiki.Nero yada alkol (ing. yazmak işime gleemdi) kullan.

Neroda yazdığımızı düşünelim,nasıl yapacağız veri cd 'si yaratdan mı yoksa özel bir ayar var mı?

veri diski yarat deme sakın çalışmıyor nedense. onun yerine indiriğin oyun imaj dosyası halindeyse (değilse bile onu imaj dosyası haline getir.(örneğin cloneCD diye bi program ile.)sonra bu imaj dosyasını daemon tools denen zımbırtıyla sanal sürücye tak. sana sürücüye tıkladığında ps1 oyunun dosyaları görünmeli.ondan sonra nero ile (nero express tavsiye ederim) yedekleme bölümünden CDyi seç CD yedeklemye tıkla kaynak sürücün sanal CD/DVD sürücünü göster kaynağı da CD/DVDRW göster. hızını ayarla.bi tavsie daha asla maksimum hız kullanma.çalışmama gibi bi durum ortaya çıkar.ondan söylüyorum.bu arada neroda başka bu türden bi yazım şekli varsa paylaşın.ayrıca Rewritable CD/DVDler psler tarafından okunamıyor denedim bizzat :D

• arkadaşlar clone cd ile kopyalayabilirsiniz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Cyclone

Arkadaşlar ps1 oyunlarını internetten download edip ardından cd'ye çekerek bu oyunları ps1'de oynamamız mümkün mü?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Pc de PS1 emulatoru ile oyna hem monitorde oyunlar daha canlı gözüküyo hemde daha hızlı açılıyo
    Alchol120 veya image burn programları ile cd ye yazdıra bilirsin
  • selamlar ben ps1 oyunu olan fighting force 2 i bilgisayara yuklemek istiyorum. Internetden yukledim ama calismadi. Bende disci var ama oyun konsolum bozuldu. Bu oyunu bilgisayara indirmeyi bilen varmi? Asus X51RLseries Windows 7 Professionala?
  • qarayevqiyas927 Q kullanıcısına yanıt
    PSX emulator var ps1 oyunlarını bilgisayarda oynamanı sağlıyor onu araştır ve indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.