Şimdi Ara

bilgisayardaki tüm resimleri nasıl bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
74.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama cok insan var diye buraya açtım win7 de binlerce klasör var ve bunların bazılarının içinde resim var bunlara nasıl ulaşıcam win7 de arama yok klasör üzerinde sağ yaptımda,Teker teker baksam ömür yetmez ne yapabilirim.SAYGILARIMLA

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayardaki Tüm Fotoğrafları Bulma

Bilgisayarınızda saklanan tüm fotoğrafları kolayca bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Dosya Gezgini'ni Aç: Başlat menüsünden veya görev çubuğundan Dosya Gezgini'ni aç.

• "Fotoğraflar"ı Ara: Dosya Gezgini'nin üst kısmındaki arama çubuğuna "Fotoğraflar" yaz.

• Arama Seçeneklerini Genişlet: Arama sonuçlarının sağ tarafındaki "Arama Seçeneklerini Genişlet" düğmesine tıkla.

• Dosya Türünü Süz: "Tür" açılır menüsünü aç ve "Resimler"i seç.

• Tüm Sürücülerde Ara (İsteğe Bağlı): Tüm sürücülerdeki fotoğrafları bulmak için "Bu PC"den "Herhangi Bir Yerde"ye değiştir.

• Arama Sonuçlarını İncele: Arama sonuçları, bilgisayarındaki tüm fotoğrafları görüntüleyecektir.

Ek İpuçları:

• Fotoğraflarınızı belirli bir klasörde veya alt klasörde arıyorsan, önce o klasöre git ve ardından yukarıdaki adımları uygula.
    • Son zamanlarda eklenen fotoğrafları bulmak için "Son Değiştirilme Tarihine Göre Sırala" seçeneğini kullanabilirsin.
    • Bazı fotoğraflar gizli olabilir. Gizli dosyaları görüntülemek için "Görünüm" sekmesine git ve "Gizli Öğeleri Göster" seçeneğini işaretle.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yerel disk c ye gir sağ üstte arama yeri var. Oraya image,jpeg,bmp...vs yazarsan resimlere ulaşabilirsin.Bildiğim bu.
  • picasa yükle ?
  • Picassa işini görür gibi?
  • başlat - ara -> *.jpg veya *.bmp veya *.gif veya *.tif yaz.
  • picasa kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Picasa

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pardus-

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama cok insan var diye buraya açtım win7 de binlerce klasör var ve bunların bazılarının içinde resim var bunlara nasıl ulaşıcam win7 de arama yok klasör üzerinde sağ yaptımda,Teker teker baksam ömür yetmez ne yapabilirim.SAYGILARIMLA

win 7de öle bi özellik yok picasa için cok tesekkür ederim gerçekten hepsini buldu
  • süperrrrrrrrrr bullldummm ::::
  • lazera L kullanıcısına yanıt
    lazera
    nasıl buldun söylermisin?
  • Picasa kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir batch scripti yazabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.