Bildirim
Bilgisayardan iPad'e Usb Yoluyla Video Atmak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
VLC for iOS indirin.
Sonra bilgisayardan
iTunes > iPad > Uygulamalar > En alt kısımda solda VLC'yi seçip videoları sağdaki kısma sürükle bırak yapabilirsiniz. -
'İstediğiniz öğe şu an Türkiye mağazsında yok' diyor. İndirmek için app store'da ülke mi değiştirmek gerek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 10 Kasım 2014; 19:40:27 > -
Sadece vlc değil video ile ilgili uygulamaların hemen hemen hepsinde aynı mantık vardır. Ücretsiz biri ile deneme yapabilirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam Apple'ın kendi video edit Uygulaması iMovie'de de bu özellik olması Lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
file master indir.her dosyayı atarsın.dökümanları vs açıyor
video player indir bir tane(o player vs. gibi ) arkadaşların dediği şekilde video dosyalarını cihaza gönderebilirsin.
modeme hdd yi bağlayıp ios ile film izleyebilirmiyiz.nasıl yapıldığını anlatabilcek varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm
3 gündür iPad air 2 sahibiyim, ilk iOS tecrübem. Bilgisayardan video, film atmaya çalışıyorum, wifi üzerinden atılabiliyor ama filmler 1 gb üstü olunca daha hızlı bir çözüm arayışına girdim.
Jailbreaksiz işin içinden çıkmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
Kesinlikle olması gereken bir video oynatıcı, AvPlayerHD. Yalnız dts ses formatını desteklemiyor, teliften dolayı. -
AvPlayer'ı indirdim ama
lginç bi şekilde açılmadan kapandı sürekli, ben de sildim. lite sürümünde böyle bir şey yaşayınca tam sürümüne para verme riskini alamadım
ama sorunu çözdüm gibi. Phone drive üzerinden film ve srt dosyasını ipade atıyorum, oplayerdan da izliyorum. oplayer ile avplayer arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama şuanda bir sorun yok çok teşekkürler yine de. -
Şimdi baktım kaldırılmış, ben eskiden indirmiştim. AVPlayer'a göre VLC'den daha çok memnun kaldım. Benim iPad minide 720p ya da 1080p videoları normal hızda oynatamıyordu AVPlayer -
Tavsiyem iTools yüklemen. Sürükleyip direk atabilirsin istediğin videoyu. Hem de hiç convert etmeden, o kendisi ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blastium
Tavsiyem iTools yüklemen. Sürükleyip direk atabilirsin istediğin videoyu. Hem de hiç convert etmeden, o kendisi ediyor.
hocam ben i tools ile de atamadım valla , en sonunda program yükleyip öyle atmayı başardım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ipad mi macbook mu
- apple pencil tutukluk yapıyor
- goodnotes vs notability
- apple taksit seçeneği çıkmıyor
- apple öğrenci indirimi belge istiyor mu
- ios 15 indir
- ipad 10. nesil güncelleme alıyor mu
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- telefon işlemci sıralaması
- ipad batarya değişimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X