Şimdi Ara

Bilgisayardan iyi anlayanlar bakabilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartı ile bir sıkıntı, götür göreceksin bak.
  • Herkes için teşekkürler yazmayı unutmuş 1 hafta önce götürdüm tamirciye 50 tl lik masraf çıktı şuan sorun yok . Konu silinebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brave Men

Herkes için teşekkürler yazmayı unutmuş 1 hafta önce götürdüm tamirciye 50 tl lik masraf çıktı şuan sorun yok . Konu silinebilir .

Sorun neymiş? Söyleyin de hepimiz öğrenelim. Burası forum bilgi paylaşımına açık olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brave Men

Herkes için teşekkürler yazmayı unutmuş 1 hafta önce götürdüm tamirciye 50 tl lik masraf çıktı şuan sorun yok . Konu silinebilir .

Çok merak ediyorum adam nasıl bir işlem uyguladı.Eğer adam termal macun değiştirdin diyip 50 lira aldıysa büyük sıkıntı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kardeşim. Bilgisayardan fazla anlamam adam. Değiştirdik bir sürü malzeme dedi .
  • Yok kardeşim güvenilir insanlar . Daha öncede bir çok işimizi gördüler . Sorun devam ederse gel bir daha bakalım dediler .
  • ekran karti fanina bir baktir buyuk ihtimal.devri dusmustur yavas donuyordur. Simdilik sadece lol diye baslayicak ve tum oyunlarda kapanicak. ekran kartina bir an once bak derim. Fani donuyorsa bile yavas donuyor olabilir.

Edit: konu bitmis la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanDürüm -- 14 Eylül 2014; 20:00:16 >
  • Pentium(R) Dual-core CPU E5700 @3.00 Ghz 3.00
    RAM: 2gb..... Arkadaşlar şuan kullandığım PC de bunlar var ben buna bir ekran kartı takip far cry3 ve benzeri oyunlari oynayabilir miyim yani oynatır mi yeterli olurmu yada o oyunlari oynamam için ne yapmam gerekiyo teşekkürler.

• Cevap vericek kimse yok mu?

• Disk hatasi veya islemciden kaynakli sorun yasiyor olabilirsin. Scandisk yaptirdiktan sonra tekrar dene eger devam ediyorsa CPU uzerine yogunlas, muhtemelen isininca pc kendini kapatiyordur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.