Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN SES ÇIKMIYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya biliyorum hepiniz bana uyuz oldunuz ama ben o siyede sound diye bişi göremiyorumm
  • Benim verdiğim linkte sound yazan kısma gel
    Download from yazan yerden bir mirror seç
    Go ya tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T cetveli -- 4 Mart 2006; 10:26:49 >
  • yine olmadı
  • Anakart ve ses kartı ne ?? (gerçi vermişsin ama modelini yazmışsın ECS die bi marka duymadım hiç)

www.driverguide.com u dene her türlü driverı bulman mümkün, olmazsa en kolay yol pc'yi aldığın yerden 1 saatliğine kurulum cd'lerini istemen ve ses kartının driverını yükleyip tanıtman yoksa internetten aramak zor olur eğer verdiğim linkte yoksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Anakart ve ses kartı ne ?? (gerçi vermişsin ama modelini yazmışsın ECS die bi marka duymadım hiç)

www.driverguide.com u dene her türlü driverı bulman mümkün, olmazsa en kolay yol pc'yi aldığın yerden 1 saatliğine kurulum cd'lerini istemen ve ses kartının driverını yükleyip tanıtman yoksa internetten aramak zor olur eğer verdiğim linkte yoksa...

ECS yi duymadıysan öğren birader.. öyle bir board yıllardır var ..
    kendi sitesi var ordan indirmeyi becemedi TATAR arkadaş daha ne yapalım gidelime vine biz mi kuralım ses driverlerini

• quote:

Orjinalden alıntı: TaTaR__45

arkadaşlar ben pc ye bi format çektim ekran kartı ayarlarını yükledim ancak ses kartı ayarlarını yükleyemedim cd si de yanımda değil bunun başka bi yolu varmı yardımcı olurmusunuz???

yüzbaşı olmussun anakartının modelini bilmiyor daha da kötüsü yerini bulamıyorsun.cok kötü cok...
    of course it s a joke!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: admiral_alican

quote:

Orjinalden alıntı: TaTaR__45

arkadaşlar ben pc ye bi format çektim ekran kartı ayarlarını yükledim ancak ses kartı ayarlarını yükleyemedim cd si de yanımda değil bunun başka bi yolu varmı yardımcı olurmusunuz???

yüzbaşı olmussun anakartının modelini bilmiyor daha da kötüsü yerini bulamıyorsun.cok kötü cok...
    of course it s a joke!!!

Rütbeye bakarak kıyas olunmaz misal @ermanpac binbaşı ama ECS yi duymamış.. Rütbeye bakarak kıyas yanlış olur..

• elitegruop benim en küçük kardeşim bile duydum sayın dostlarım siz naaptınız öle ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.