Şimdi Ara

Bilgisayardan ses cıkmıyor [ CÖZÜLDÜ ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qralahmet01

quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

quote:

quote:

Hocam via hd audioyuda kurdum aynı setup yeri geldi ozaman kaldırıp tekrardanmı kurayım driveri?

evet saten menüsünde kaldırılsınmı demesi lazım

Tamam hocam kaldır dedim 5dkdır öle bekliyor kaldırmak için son durumu aktarıcam hocam

tmm daha önceki driver gibi sorun cıkardımı peki hani imzalı felan degil diye bir sey cıkıyordu demiştin

Hocam eyvallah sagolasınız sorun cözüldü VIA HD AUDİO yu güncelledikten sonra

Bilgisayardan ses cıkmıyor [ CÖZÜLDÜ ]

Eyvallah sagolun hocam

nasıl simdi iyi calişiyor degilmi birdaha format atarsanız overdigim sitedeki driverların hepsini indirin onlar sizin cd dekinden güncel driverlar bir sey degil hocam konunun baslıgına cözüldü yazarsanız iyi günler hocam

• quote:

nasıl simdi iyi calişiyor degilmi birdaha format atarsanız overdigim sitedeki driverların hepsini indirin onlar sizin cd dekinden güncel driverlar bir sey degil hocam konunun baslıgına cözüldü yazarsanız iyi günler hocam

Aynen hocam cok güzel calısıyor basslar felan daha iyi geliyor gibi ses kaliteside arttı gibi
    Yazdım hocam cözüldü diye teşekkürler hocam

Hocam kulaklıgı değiştirsem gene problem olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qralahmet01 -- 22 Temmuz 2012; 13:50:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.