Bilgisayarım açılmıyor. İlk ekran geliyor, gidiyor. Windows XP yazısı geliyor. 6-7 saniye sonra bilgisayar kendini baştan başlatıyor ve bu sürekli oluyor.
Madem böyle dedim format zamanı geldi heralde. Formata başladım. Diskleri şekillendirdim. Ondan sonra kur dosyaları yüklendi. 15'ten geriye saydı. Bilgisayar kapandı, açıldı. İlk ekran geliyor, gidiyor. Sonra ekran simsiyah. Hard-diske geçip formatın başlaması gerekirken ekran simsiyah.
Belki CD'de sorun vardır dedim. 4 farklı XP cd ile denedim -biri orjinal- sorun aynı.
Dedim heralde Hard-disk bozuldu. Diğer bilgisayardaki, takır takır çalışan, Win 7 kurulu hard-diski aldım, taktım. İlk baştaki sorun tekrarlandı. Yani ilk sayfa geliyor. Ondan sonra win 7 ekranı geliyor 6-7 saniye sonra bilgisayar kapanıp tekrar açılmaya başlıyor.
Ne biçim bu sorun bu anlamadım. Ne gördüm ne duydum.
Abiler bi buldurun be! :)
sata kablosunu değiştirmeyi dene
Değiştir derken? Başka bir kablo mu deneyeyim yoksa ikinci boşluğa mı takayım. Ki sorunun bu olduğunu düşünmüyorum. Kabloda olsa diski hiç görmezdi di mi?
forzali
Sondan başlayayım.. Sen üzerinde Win7 olan ve başka bir ANAKARTA bağlı olarak çalışan HDD'yi alıp başka bir kasaya takarsan çalışmaması gayet normal...Bu bir sorun değil,olası bir durum. İlk sorununa gelince, kurduğun xp service pack nedir?Katılımsız mı?Elinde deneme amaçlı kurabileceğin başka bir işletim sistemi diski var mı? Lütfen format atmadan önce biosu sıfırlayın bir de öyle deneyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme