Şimdi Ara

Bilgisayarı Android cihaza cevirme (Android 4.4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
6
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beklemedik biçimde durdu hatası alıyorm uygulamalardan sadece ayarlar ve çevirici çalışıyor başka çalışan yok
    napcam başkan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım muhtemelen donanımızla uyum sağlamadı. Yapılası birşey yok sanırım.
  • Dostum paylaşımın için çok teşekkür ederim ve çok güzel çalıştırabiliyorum ama sormak istediğim bir iki soru var. Şimdi android'te indirdiğim uygulamaları nereye kuruyor ve bunları bir sonraki açışım için nasıl hazır hale getireiblirim? Bu uygulamaları diske taşımanın bir yolu var mı?

Olağan disklerimi görüntülemem sanırım mümkün değil ama yine de yolu varsa söyler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perioisis -- 6 Mart 2015; 22:33:10 >
  • "beklenmedik bir şekilde sistem durdu" hatası pc de çalışan androidin (gerek vmware, virtualbox, bluestack gerekse de cd/dvd, flasha ile çalıştırılan işletim sistemi olsun) genel sorunu. Her ota b..ka böyle demesi çıldırtıyor insanı.

Sanırım yazılımcıların yaptığı yazılımların çalışmasına müsaadesi için telefon veya tablet olmasını hususen istemesi olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 7 Mart 2015; 20:05:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.