Bildirim
bilgisayari hizlandirmak icin
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
uzun zamandır çözemediğim taskkiller sorununu şu linkten çözdüm,https://www.youtube.com/watch?v=IVehtouvvXE malware programıdır ve verdiği anahtar doğru yani lisanslı kullan bunu,registry içinse ccleaner kullanıyorum aynı zamanda temizlik programı donanım bilgisi falan yazıyor.Bu ikisi yetiyor. -
Virüs programı kullanın derim, ben Eset kullanıyorum ancak siz herhangi güvendiğinizi kurun.Ayrıca Malwarebytes kullanıyorum, başlangıçta olmasada arada açıp tarama yapıyorum.Disk birleştirme işini yapmanızı önerirm.Tamamıyla bakım için; yazmayacaktım ancak yeterince test ettiğimi düşünerek System Mechanic programını tavsiye ediyorum; disk birleştirme, temizlik, vs. işlerinizi çözebilirsiniz.
Düzenleme:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 1 Şubat 2015; 21:59:12 > -
"Combofix - Advanced SystemCare - Wise Care 365"
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X