Şimdi Ara

bilgisayari hizlandirmak icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi programlari kullaniyorsunuz ? ben virus programi kullanmiyorum sormak istedigim windows registry dosyalarini duzelten, adware malware tarama icin farkli farkli programlarmi yoksa hepsini hallettiginiz tek bir programmi ? eger varsa onun yaninda yaptiginiz yontemler varmi disk birlestirme gibi

• PropS P kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır çözemediğim taskkiller sorununu şu linkten çözdüm,https://www.youtube.com/watch?v=IVehtouvvXE malware programıdır ve verdiği anahtar doğru yani lisanslı kullan bunu,registry içinse ccleaner kullanıyorum aynı zamanda temizlik programı donanım bilgisi falan yazıyor.Bu ikisi yetiyor.
  • Virüs programı kullanın derim, ben Eset kullanıyorum ancak siz herhangi güvendiğinizi kurun.Ayrıca Malwarebytes kullanıyorum, başlangıçta olmasada arada açıp tarama yapıyorum.Disk birleştirme işini yapmanızı önerirm.Tamamıyla bakım için; yazmayacaktım ancak yeterince test ettiğimi düşünerek System Mechanic programını tavsiye ediyorum; disk birleştirme, temizlik, vs. işlerinizi çözebilirsiniz.

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 1 Şubat 2015; 21:59:12 >
  • "Combofix - Advanced SystemCare - Wise Care 365"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.