Selam uşaklar, ADSL USB modemi taktıktan sonra bilgisayarı kapatamıyorum. Kapatmak istersem bilgisayar reset olup tekrar açılıyor. Bilgisayarda işletim sistemi Windows XP. Yardımcı olursanız sevinirim...
Tüm USB aygıtlarda bunu yapıyor mu ve SP2 yüklü mü?
Hayır, Modem takıldıktan sonra yapmaya başladı. SP2 yüklü değil, sadece SP1 yüklü...
Diğer USB aygıtlarda bu sorun yoksa aklıma birde Güç Düzenleri geliyor. Denetim Masasında bu ayarlara girip bir kurcala bence.Gelişmiş Güç Yönetimi de seçili olsun.
Aslında windows XP'nin içinde bir ayarlar olması gerekiyordu, bilgisayarın reset olmasını engellemek için, unuttum bulamıyorum!!!
Başlat-Denetim Masası-Performans ve Bakım-Güç Seçenekleri APM altında gelişmiş güç yönetimi seçili olsun.
bios a gir orda wake up gibi birşey vardı.telefon hattı falan takıldığında bilgisayarın otamatik açılması için. sende bu ayar açıksa kapat.
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak
bios a gir orda wake up gibi birşey vardı.telefon hattı falan takıldığında bilgisayarın otamatik açılması için. sende bu ayar açıksa kapat.
Bak bu da olabilir.Wake on LAN özelliğini disable hale getirmeyi deneyebilirsin.
Hepsi kapalı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme