commandos tüm 1-2-3-4 hitman 1-2-3 armadillo run moto gp gta serisi -son oyun hariç
quote:
Orjinalden alıntı: Tristan__ of pek sevemiyorum.ben şöyle istediğim sayıda adam çıkartıp ordu kurabileceğim ve kuşatma yapabileceğim bir strateji arıyorum. mesela yüzüklerin efendisinde kuşatma yapan mordor orduları gibi bişe olabilir
stronghold crusader i tarif etmişsin
O sistemle ayrica roma total warda oynayabilirsin
Elimde orjinal Re-Volat var Makul bi fiyata satardım ama antika değeri var
pacman ?
microsoft flight simulator x
Tekken 3 bulamazsan pm at
en iyisi webden okey oyna
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
quote:
Orjinalden alıntı: Tristan__ of pek sevemiyorum.ben şöyle istediğim sayıda adam çıkartıp ordu kurabileceğim ve kuşatma yapabileceğim bir strateji arıyorum. mesela yüzüklerin efendisinde kuşatma yapan mordor orduları gibi bişe olabilir
stronghold crusader i tarif etmişsin
indiriyorm şu an nsl oyun ? biraz daha tarif edermisn
quote:
Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer
valla çoğu oyun beni hemen sıkıyor kafama göre oyun bulmakta zorlanıyorum mesela herkesin hasta oldu gta san andreas bile sıktı 2-3 gündeçç
quote:
Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer
Benimki onu da oynamıyo
aoe 2 oynuyorum
not:benim sistem daha dandik 256 ram var
quote:
Orjinalden alıntı: Versalid
O sistemle ayrica roma total warda oynayabilirsin
turn-based oyunlardan nefret ederim valla
bu arada 200 kişiden fazla ordu kurmak mümkün olsa age of oynıcam ama 200 adam sarmıyor beni ne öyle çete mi ordu mu belli deil
quote:
Orjinalden alıntı: Tristan__
indiriyorm şu an nsl oyun ? biraz daha tarif edermisn
sırf kuşatma üstüne kurulu bir oyun. Bence age of' than daha güzel.
Aklıma gelen kasmayan güzel oyun olarak bi de "mount and blade" var.
Ya ben doom2 oynıyım dedim ama inanılmaz bi şekilde kasıyo bilgisayarı.Çok garip.Sanırım oyunda bi problem var civarda yaratık oldumu inanılmaz yavaşlıyo oyun
baktım screenshotlara güzele benziyor ordu sınırı kaç kişi?
ordu sınırı kaç hatırlamıyom ama çok fazla değil. Eğer çok büyük ordu istiyosan, "crusader extreme" var. Yeni çıkacak bir oyun. Çıkmış da olabilir.
Yalnız çok ordu olursa bilgisayarı kasabilir yine.
Age of empires 3 dene. Kaldırmaz diyenlere aldırma ben bu oyunu eski sistemimde high da shader low da 1024 çözünürlükte bitirmiştim. Eski sistemim fx5200 512 ram
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme