Şimdi Ara

Bilgisayarı kırmak üzereyim yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sata hdd'me Uefi ile windows 10 kurmak istedim. Kurulum tamamlandı yeniden başlatılıyor dediği yerde usb çıkarıp taktığım halde beni tekrar w10 kurmaya atıyor. 10 kere denedim durum hala aynı. Usb takmayınca da Reboot and Select Proper Boot Device hatası alıyorum.
    Arkadaşlar sinirden balkondan pcyi atacakkadar oldum lütfen kurtarın beni bu sorundan.

Not: usb dosyaları sağlam, hdd sağlam. Bunlardan değil sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi registermy -- 10 Aralık 2019; 20:40:17 >

• Up arkadaşlar acil yardım. Bilen varsa boş geçmesin lütfen.
  • Anakart ve işlemciniz nedir ? Bios güncelleme yaptınız mı?
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    H110m G4600
    Bios güncel.
  • İlk yükleme ekranını (dosyaların kopyalanması bitikten sonra ) geçtikten sonra biosu default ayarlara alın ve tekrar deneyin
    Deniyorum hocam hemen.
    Hddden yüklediğim halde ssden yükleniyor gibi hızlıca kuruyor windowsu. Acaba eksik mi kuruyor diyecem ama ssdyi formatladığımda gayet iyi çalışıyor sistem
    Olmadı hocam tekrar kurulumu başa sardı. Usb çıkardım tekrar Reboot ile başlayan hata geldi. Ne yapayım size başka yolu yok mu bunun.
  • USB’ye hangi programla kurulum yaptınız ?
    Orjinal windows sitesi ile. Ssdye atınca sorun yok ama hddye atınca başa sarıyor
  • USB’ye kurulumu rufusla yapıp deneyin hocam ve mutlaka yukarıda dediğim şekilde kurulum yapın.
    Deneyecem hocam bir de onu deneyelim. Halbuki 50 kere bu yolla format atmışımdır ilk kez karşılaşıyorum böyle bir hata ile.
  • Diğer konuda cevap verdim
  • Cihazın boot seceneginde 1. sececek UEFI-Usb şekliden olduğu için her seferinde yükleme ekranı geliyor. ilk yükleme bittip bilgisayar resetlediginde seçmeli boot tercihini yap ve SSD-Hdd yi se kurulum devam edebilisin. uğrasmıyayım dersen ilk kurulum sonrası biosa girip 1. boot aygısı olarak SSD-HDD yi ayarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.