öncelikle merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım baya bi yavaşladı cpu arada 100 oluyor bilgisayarı saç kurutma makinesiyle temizlemek doğru mudur? ve cpu yu düşürür mü?
Eğer işten anlıyorsan tüm parçaları sök ve tek tek temizle. Ufak bir fırçe ve yanında elektronik bileşenler için kuru, fan soğutucu vs için de hafif nemli bir bez işini görecektir. İşlemcinin macununu da yenilersen sistem daha serin ve rahat çalışacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bende kendi yöntemimi yazayım, cpu 100 derecelere çıkıyorsa macunda sıkıntı vardır büyük ihtimalle. Ben temizleme işleminde ekran kartını, ramlari, cpu fanını(bakır kısım sabit fan çıkartılabiliyor) yerinden çıkartıp kompresör görevi görecek şekilde saç kurutma makinesinin soğuk hava fonksiyonu ile hava tutuyorum, çok hassas bir fırçam var onunla da temizliyor geri takıyorum. Saç kurutma makinesi bayağı üşütecek kadar soğuk veriyor havayı, o önemli :) Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme