Şimdi Ara

BİLGİSAYARI TELEVİZYONA AKTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Instagram da bir video gördüm adam laptop u hdm kaplosu ile televizyona bağlamış oyun oynuyordu bende. Hdm kaplosu almaya karar verdim oyun oynamak için hdm önerir misiniz bide bi kişinin yorumunu görmüştüm hdm ile televizyona bağlamak gözler için sıkıntılı yazmış hdm in hz sine felanmi bağlı bu gözleri bozma Max param 70 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim4270 -- 29 Ocak 2019; 18:39:11 >

• Marka fark etmez HDMI portu Maks 60 hz destekler, vatan-gold gibi bir firmaya gidin oradaki yetkili bütçeye göre size bir şey önerir 30 lirayı geçmeyin bence gerek yok
  • www.hepsiburada.com
    Dark UHD 4K Destekli 1.5 Metre Ethernet HDMI V1.4 Kablo Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-uhd-4k-destekli-1-5-metre-ethernet-hdmi-v1-4-kablo-dk-hd-cv14l150tv-p-EVDARKDKHDCV14L1
    yeterlidir iyi forumlar dilerim
  • Televizyonun tepki süresi monitöre göre daha yüksektir, o nedenle monitörle aynı keyfi vermez
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Yeni HDMI sürümleri 120Hz'e kadar destek sunabiliyor.
  • Televizyonun tepki süresi monitöre göre daha fazladır dostum, örneğin monitör 5ms gecikmeye sahipse bu değer televizyonda 30ms olabilir. Bu da çok oyunculu savaş oyunlarında etki eder, ama basit oyunlarda zevkli olur.
  • Arkadaslar hdmi kablo ile bilgisayarı tvye bagladıktan sonra çözünürlüğü nasıl 4k yapıyoruz anlatır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.