Şimdi Ara

bilgisayarı temizledim ama sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistem imzamda 1 hafta önce konu açmıştım xfx hd6850 kartım ısınıyor diye ve gidip bilgisayarcıya temizlettim tüm bilgisayarı macununu falan sürdürdüm ama hala ısınıyor işlemcim boşta 35 37 yükte 45 46 ekran kartım boşta 48 49 yükte 79 80 civarlarında 5 tane fan var kasamda sirkülasyon iyi ama yok yani kasa soğumuyor napmam lazım

• Yaz aylarinda bilgisayar biraz daha fazla isinir haliyle. Fakat 30-40 derece bence cok iyi. 70-80 e cikiyor demissiniz. Genelde bilgisayarcilar kalitesiz macun kullanirlar. Ondan kaynaklaniyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ısınınca donuyormu kapanıyormu ? hiçbiri olmuyor ise o ısılar normal yaz ayındayız ve 4.5 o.c yapmayın 3.3 onun frekansı turboda 3.7 cıkar.antartikada değilseniz normal ısıları.bilgisayarcı normal demedimi size zaten demeside gerekmiyor para gelsinde önemli değil onlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 17 Temmuz 2013; 14:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar sistem imzamda 1 hafta önce konu açmıştım xfx hd6850 kartım ısınıyor diye ve gidip bilgisayarcıya temizlettim tüm bilgisayarı macununu falan sürdürdüm ama hala ısınıyor işlemcim boşta 35 37 yükte 45 46 ekran kartım boşta 48 49 yükte 79 80 civarlarında 5 tane fan var kasamda sirkülasyon iyi ama yok yani kasa soğumuyor napmam lazım

ısınması normaldir benim pc de ısınıyor sadece ekran kartı 85 derecelere kadar çıkıyor crysis 3 de boşta 41 45 arası geziniyor asus gtx 560 ti ama hangi ildesiniz siz ben adanadayım malum nem cok ve hava sıcaklıgı baya yüksek

• the2hun kullanıcısına yanıt
    aynen ben de adana işlemci boşta 38 40lara çıkıyor öğlen yükte 51 52yi görüyorum
  • Bu isilar oyle çok yüksek isilar değil rahat olun bence

• quote:

aynen ben de adana işlemci boşta 38 40lara çıkıyor öğlen yükte 51 52yi görüyorum

benim gardaşım ya :D ekran kartı napsın 2. cehennemdeyiz cok sıcak öğlen çöktüğünde oyun felan açma bende hava sogutma niye yetersiz adanada biliyormusun nemden dolayı sıcak hava üflüyor kar etmiyor sıvı sogutma sart
  • Jegande kullanıcısına yanıt
    işlemci normal gibi ama ekran kartı aşırı korkutuyor bilgisayarcının orda denedim bilgisayarı boşta 29 dereceyi görünce bi şaşırdım yükte 38 39du ekran kartım da max 73 74 oldu oda klimalı soğuktu tabi oda sıcaklığı aşırı farkettiriyor odamda klima yok nasıl bi alternatif önerirsiniz güçlü bi fanım var aslında vantilator
  • hocam işlemci ekran kartı sıcaklığına bios haricinde nerden bakabiliriz?
  • quote:

işlemci normal gibi ama ekran kartı aşırı korkutuyor bilgisayarcının orda denedim bilgisayarı boşta 29 dereceyi görünce bi şaşırdım yükte 38 39du ekran kartım da max 73 74 oldu oda klimalı soğuktu tabi oda sıcaklığı aşırı farkettiriyor odamda klima yok nasıl bi alternatif önerirsiniz güçlü bi fanım var aslında vantilator

Vantilatoru icine dogru üfletebilirsin ama pek birsey degiscegini sanmiyorum kasan nasil acaba kartn onunde hava almasini engelleyecek birsey varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: thelions17

hocam işlemci ekran kartı sıcaklığına bios haricinde nerden bakabiliriz?

Everest ultimate edition kullanabilirsin daha basit birsey istersen speedfan da olur

• hocam sıcaklığı ölçtüm genelde 62-63 arası seyrediyor (yükte)
  • Jegande kullanıcısına yanıt
    kasamda power alt bölümde olduğu için hatta ss atayim bakın

http://o1307.hizliresim.com/1c/b/q3t9z.jpg
    http://m1307.hizliresim.com/1c/b/q3tcg.jpg
    http://u1307.hizliresim.com/1c/b/q3tdf.jpg

kablodan geçilmiyor

• hocam bide bu programı indir bi bakbakalım yükde kaç oluyor speetfan bunu indir kur bakalım ne oluyor kaç gösteriyor

BUYUR KARDEŞ BU DA LİNKİ :http://www.gezginler.net/indir/speedfan.html BURDAN İNDİR KUR BAKALIM CEVABI BEKLİYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.