Şimdi Ara

Bilgisayarım Açıldığında Kendiliğin'den Mozilla Açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Açıldığında Kendiliğin'den Mozilla Açılıyor.
    Benim Elimde ASUS SonicMaster Bilgisayar ve Orijinal Windows 8.1 Sürümü Var.
    Birkaç gündür Bilgisayarı Açtığımda Hemen Mozilla Açılıyor ve ( http://www.msn.com/tr-tr/?ocid=wispr ) Msn Sitesine Bağlanıyor.
    Tüm Detaylara Bakıyorum Birşey bulamadım. Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Allah Razı Olsun. Üçaylarınız Mubarek Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufanbeyi -- 8 Haziran 2015; 9:18:30 >

• Start menu gibi bir program kullanıyor musunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufanbeyi

Bilgisayarım Açıldığında Kendiliğin'den Mozilla Açılıyor.
    Benim Elimde ASUS SonicMaster Bilgisayar ve Orijinal Windows 8.1 Sürümü Var.
    Birkaç gündür Bilgisayarı Açtığımda Hemen Mozilla Açılıyor ve Msn Sitesine Bağlanıyor.
    Tüm Detaylara Bakıyorum Birşey bulamadım. Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Allah Razı Olsun. Üçaylarınız Mubarek Olsun.

Bilgisayar açılırken bir takım programlar bilgisayarın açılışında otomatik olarak açılmaya ayarlanmışlardır.

Ccleaner yada benzeri bir programdan açlışta çalışan programların listesini görebilir buradan mozilla'nın otomatik açılmasını engelleyebilirsiniz.

Yok ben program istemiyorum diyorsan

Başlat çalıştır'a yada windows 7 de başlat çucuğundaki arama yerine msconfig yazın çıkan programı başlatın orada başlangıç sekmesinde açılışta çalışmasını istemediğiniz programları devre dışı bırakın.

Windows 8'de ise başlat çubuğuna sağ tıklayın görev yöneticisini açıp oradaki başlangıç sekmesinden açılışta çalışmasını istemediğiniz uygulamaları devre dışı bırakın.

Eğer olmazsa buraya bir daha gelin ek çözümler anlatmaya çalışacağım.

• Kardeşler Allah Razı Olsun. CC Cleaner, Start Menü Gibi Birşey Yok Kullanmıyorum Yani. Virüs Programı Olarak 360 Total Security Var.
    Revo Uninstaller Var Onda Başlangıç Programlarında Sadece 3 Tane Program Aktif Bırakmışım Oda Tanıdığım Programlar.
    Sorun Halen Devam Ediyor. Şimdiden Allah Razı Olsun Tekrar.
  • Tufanbeyi kullanıcısına yanıt
    Görev zamanlayıcıdan çalışan görevlere bakın. Belki mozillanın açılmasını tetikleyen bir girdi vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.