Şimdi Ara

bilgisayarım açılıyo 1-2 dk sonra reset atıyo kendine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım açılıyo 1-2- dk sonra kendine reset atıyo. startup ı temizledim, güvenli modda açtım şüphelendiğim 2 exe vardı sytem32 nin içinde onları sildim, avast yükledim ama ne çare hiç bir değişiklik yok lütfen yardım edin zor durumdayım
    bahadir01@msn.com msn adresim burdanda ulaşabilirsiniz

• işlemci fanını kontrol emeni tavsiyer ederim yada fanlardan biri çalışmıyodur!!

kontrolden sonra dene tekrar
  • onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü şu anada 15 dk oldu hala kapanmadı ama bilgisayar açılırken görev yöneticisinden biir sürü işlemi kapattım o nedenle reset atmıyo sorun şu ki hangi işlemden solayı reset attığını bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: winning11

işlemci fanını kontrol emeni tavsiyer ederim yada fanlardan biri çalışmıyodur!!

kontrolden sonra dene tekrar

Pc ye bişeyler bulaşmış olabilir..................................Mİ??
  • Bilgisayar açılıyor 1-2 dk. sonra reset atıyor demişsin sistemindeki ısı değerlerini biliyormusun.
    Trojan + virüs taraması falan yaptın mı ?
  • bende virus trojandan felan şüpheleniyorum ama öle gözüme çarpan bir şey yok ( son çare format atcam ama dediğim gibi son çarem ) avasta tarattım bir şey bulamadı.
  • ısıdan olduğunu snmıyorum çünkü şuan 20 dk kadar oldu hala çalışıyor reset atmadı bir işlemden kaynaklanıyor buna eminim windows açılırken hemen görev yöneticisini açıyorum rastgele işlemleri kapatıyorum ve sorun yok oluyor reset atmadan devam ediyor çalışmaya ama onları kapatmasam reset atıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadir01

bende virus trojandan felan şüpheleniyorum ama öle gözüme çarpan bir şey yok ( son çare format atcam ama dediğim gibi son çarem ) avasta tarattım bir şey bulamadı.

Ad-aware varsa onlada taratmanı tavsiye ederim...
  • tamam Ad-aware taratıyorum şimdi inşallah bir çözüm buluruz arkadaşlar çok zor durumdayım
  • şimdi taratıyorum bilgisayarı ama sanırım 1-2 dk sonra reset atıyor derken yanlış anlattım bildiğiniz gibi bilgisayar açıldığında bazı programlarda çalışıyo işte tam olarak hangisi olduğunu bilmediğim bir program açılınca reset atıyo bunun üzerine ben startup ı temizledim ama reset olayı devam ediyor
    işte görev yöneticisin şu anki durumu
    görev yöneticisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir01 -- 15 Temmuz 2006; 15:23:05 >
  • başlat / çalıştır / msconfig yaz

başlangıca bir bak

trojen virüs var mı ismi yabancı ne var ne yok kaldır

daha da olmazsa format

birde pc parçalarının tam oturduğuna emin ol...
  • Sen tarama sonucunda ne aldın sorunun düzeldimi ? msconfig e de girerek gereksiz programları pasif yap.
  • büyük ihtimal ram arızasıdır
  • başlangıcı temizledim sorun ortadan kalktı ama anti virüs çalışmıyor artık ileride başımı ağrıtacak ama şimdilik idare eder teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Bak sana kesinlikle önereceğim programlar;

Anti-adware--------------------> Ad-aware (zaten kullanıyorsun)

Anti-virüs-------------------> Kaspersky ya da Symantec ya da NOD32

Anti-spyware-------------------> Spyware Doctor

(normalde Kaspersky ve Spyware Doctor [Symantec de öyle galiba] trial, hem de spyware doctor'da bulunan spyware-adwareler, trial versiyonda silinemiyor, ama rockstar_teoman2051@hotmail.com adresim, ekle msn'e hallederiz.)

Trojan, Dialer ve diğerleri için-> a-squared

Ama diğer önerdiklerim de Dialer, trojan, solucan vb temizleyebiliyor.

Madem anti-virüs çalışmıyor, bu önerdiklerimi kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 16 Temmuz 2006; 17:36:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.