Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biostar M6VLR via çipsetli iki adet anakartım var ve maalesef ikiside açılmıyor. Problemin ne olduğunu anlayamadım ekran kartları üzerindeki onborddu s3 trio64 ekran kartı taktım yine olmadı. ramler ve hdd test ettim problem yok ama makineyi çalıştırıyorum monitör yeşil yanıp sönüyor sinyal almıyor ya da kırmızı ışık yanması da yapmıyor. sizce problem nerededir arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum

• Sistemini tamamen yazarsan daha iyi olur. Ramlerde sorun var mı? Psu yetmiyor olabilir mi? diye düşündüm ilk olarak ama sistemi yazarsan daha net cevaplar alabilirsin.
  • Durup dururken mi oldu , yoksa bir şey yaptıktan (örneğin usb'den bir cihaz bağladıktan veya söktükten) sonra mı oldu?

Edit : İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superieur -- 15 Aralık 2006; 11:59:27 >
  • MERHABA SAMATHANA

anakart üzerindeki diger donanım parçalarını tek tek çıkart edeg ana kartın sinyal veriyorsa yani ram leri çıkarttıgında bip bip diye sinyal sesi veriyorsa anakartın çalışıyor demektir start dügmesine bastıktan sonra kasa power ışığı yanıp sönüyo ve tekrar kapanıyor ise powersup arzalı
  • arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler. sistem: anakart: biostar M6VLR, ekran kartı onboard trident, ram birden fazla 100mhz ve 133 mhz SD var hepsini tek tek denbedim, 2GB HDD, iki adette S3Trio64 PCI ekran kartı var bu ikisinide denedim. güç kaynağı sağlam başka pc de baktım. monitör uyumsuz olabilir mi diye düşünüyorum belki çok saçma ama bilmiyorum. bahsettiğim anakarttan iki adet var ve bir ay öncesine kadar ikiside çalışıyordu. durdukları yere çalışır vaziyette bırakmıştım ama aldığımda maalesef...
  • kısa kısa sinyaller veriyo ise ramler ha yine açılmıyosa başka bi anakartla denersen sorunun tam olarak anakart olduğunu anlarsın.
  • arkadaşlar anakartın üzerinden işlemci hariç bütün parçaları çıkardım fakat sistem hoparlörü uyarı vermedi. anakart gitmiş midir?
  • anakart gitmiş olabilir, power da bozuk olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.