Bildirim
!!Bilgisayarım Açılmıyor
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
format attıktan sonra masaüstü gelmişmiydi? -
ekran kartı yada ekrandan kardeşim ekranın kararması ekran gibi :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Format attıktan sonra gelmişti.Ara sıra açılıyor ara sıra açılmıyor -
Sorun herseyde olabilir. Gec acilma goruntunun gec gelmesi windowsun gelmemesi genelde harddiskten kaynaklanir. Ekran goruntu veriyorsa ekran,grafik islemci, islemci veya ramde problem olma ihtimali dusuk. Anakarta laptobun guc bilesenlerine ve hard diske bu uc bolgeye odaklanmanizi oneririm. Bilgisayar darbe aldi mi ya da dusme ani sallanma vs. Oldu mu? Genelde harddiske zarar veren seyler bunlardir icecek dokulduyse de anakarta veya guc bilesenlerine zarar gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam harddiski değiştirtmiştik bende harddiskten şüpheleniyorum açaıkçası peki ne yapmamı önerirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyfendi. -- 25 Ocak 2016; 23:49:24 > -
Harddiski sökün bir bilgisayarcıdan çalışırlıgını denemesini rica edin 5 dakikada dener verir ucrette istemez calismiyor derse yeni bir harddisk almak durumundasiniz calisirsa baska parcalara yonelin. -
Eyvallah bi de öyle deneyelim. -
Bios tan boot device priority
1)cd dvdyleyken
2)sata
3)Ethernet ti
böyleyken açılmıyordu.ben etherneti disable yaptım açıldı.
Bios güncellemek işe yarayabilir mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X