Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski sistemimi tekrar kullanmaya başlamak için kurdum fakat bilgisayarım açılmıyor öncesinde yaptığım işlem fiziksel olarak temizlemekti
    Bilgisayarı açıyorum monitörün ışığı yanıp sönüyorken sinyal gelmiş gibi bir süre sabit kalıyor fakat sonradan tekrardan yanıp sönmeye devam ediyor sorunum ne olabilir ?
    Not: Yapılan denemeler bios pili çıkartıldı, ramler çıkartılıp takıldı, tek slot ram denendi, bütün kablolar sökülüp takıldı.

• Bilgisayar açılmıyor derken görüntü mü gelmıyor yoksa kasada hiç bir tepki yok mu ? Görüntü gelmıyorsa sorun ekran kartındadır temızlık yaparken yerinden oynattın sanırım bir kontol et. Olmadı monitörü anakartın görüntü girişine bağlayıp bir dene.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı onboard. kasayı açmadan önce monitörün sinyal ışığı yanıp sönüyor power düğmesine basıyorum sinyal gelmiş gibi sabit kalıyor bi süre sonra tekrardan sinyal kopmuş gibi yanıp sönmeye devam ediyor, ekran sürekli siyah hiçbirşekilde açılmıyor.
  • Ramlerin yerlerini değiştirerek tek tek dene bir de. Ya da elinde harici bir ekran kartı varsa takıp dene. Bunları yapıp hiç görüntü gelmiyorsa anakart arızalanmıstır belkide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.