Şimdi Ara

bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşları harddiskimi söküp poşete sarıp çantama giysilerin arasına koydum ve başka bi bilgisayara takıp içindeki verileri aktardm tekrar çantama koyup kendi bilgisayarıma taktığımda sadece anakartın reklemı geliyor platinium yazıyor öle kalıyor pc açılmıyor.sorun harddiskte olabilirmi.yardımlarınızı bekliyorum

• Sorun HDD de. Fazla bir çözümü yok. verileri yedeklemişsin sanırsam. HDD kartına ve HDD pinlerine bir bak kırılma yanma gibi belirtiler varmı. Varsa eğer uğraşma yenisini al. tamir ettirmeye değmez ödeyeceğin maliyet.http://rapid-share.com/files/23527710/mxblst4cd.zip bu linkten indireceğin pro hdd yi sıfırlamana yrdımcı oluyor. ancak fazla ümitlenme bence. daha önce aynı sorun çok karşıma çıktı. Verilerini yedeklediysen gerisi mühim değil. direk gidip yenisini al.
  • Arkadaşım diske taktığın kabloya takıp çıkartma esnasında bir zarar vermiş olabilirmisin?
    Kabloyu değiştir dene ve kabloyu taktığın yerlerde bir sorun varmı bir bak.

Tabi diskinde taşıma esnasında bir sorunda olmuş olabilir........
  • Bios 'tan tekrar auto hdd taraması yaptır..
  • arkadaşlar sorunu çözdüm nasıl çözdüğümüde anlatiyim belki aynı sorunla karşı karşıya kalanlar vardır.harddiski söküp pc yi yeniden başlattım o ekran geçince tekrar bağladım ve pc açıldı ;)herkese ii forumlar
  • hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.