Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor????!!!!::::....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarın power düğmesine bastıktan sonra kasadan 2 saniye aralıkarala uzun dıııt sesleri geliyor ve bilgisayarım BIOSu yükleyemiyor. Monitörde görüntü oluşmuyo. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• ekran kartına bak kardeş veya RaM a kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkalp

ekran kartına bak kardeş veya RaM a kolay gelsin
    Power Supply e bak.!!!! yanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSHrAbA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSHrAbA

Power'da bişe yok kasanın fanları çalışıyor, kasa hoparlöründen ses geliyor , ekran kartı ram çalışıyor...
  • bir şey olmadığını biliyorum aynısı bendede olmuştu psupply gerekli voltajı gönderemiyor ve o yüzden ne görüntü geliyor ne de başka bir şey sadece açılış sesi geliyor ondan sonra hatta görüceksin ilerde bilgisayar açılıp 3-4 sn sonra kapanacaktır . psuppleyi değiştir hatta 450 watlık kullan derim
    kolay kolay bir şey olmuyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastaniga

bilgisayarın power düğmesine bastıktan sonra kasadan 2 saniye aralıkarala uzun dıııt sesleri geliyor ve bilgisayarım BIOSu yükleyemiyor. Monitörde görüntü oluşmuyo. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Yeni bir donanım eklediysen eğer psu'un düşükse kaldırmuyor olabilir. Birde teker teker parçalaları kontrol et ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSHrAbA

bir şey olmadığını biliyorum aynısı bendede olmuştu psupply gerekli voltajı gönderemiyor ve o yüzden ne görüntü geliyor ne de başka bir şey sadece açılış sesi geliyor ondan sonra hatta görüceksin ilerde bilgisayar açılıp 3-4 sn sonra kapanacaktır . psuppleyi değiştir hatta 450 watlık kullan derim
    quote:

bir şey olmadığını biliyorum aynısı bendede olmuştu psupply gerekli voltajı gönderemiyor ve o yüzden ne görüntü geliyor ne de başka bir şey sadece açılış sesi geliyor ondan sonra hatta görüceksin ilerde bilgisayar açılıp 3-4 sn sonra kapanacaktır . psuppleyi değiştir hatta 450 watlık kullan derim

Bilgisayar imzada olan bilgisayar değil... Fanlar çalışıyo... Bu uzun dııııııııt dııııııııııt (aralıkarla) sesinin anlamı yok mu ????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastaniga

quote:

Bilgisayar imzada olan bilgisayar değil... Fanlar çalışıyo... Bu uzun dııııııııt dııııııııııt (aralıkarla) sesinin anlamı yok mu ????

Alıntıları Göster
    ekran kartı ram da calısıyorsa işlemciye bi bak cıkart tak belki fan da uzerine tam oturmamış olabilir ondanda yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: askkalp

ekran kartı ram da calısıyorsa işlemciye bi bak cıkart tak belki fan da uzerine tam oturmamış olabilir ondanda yapabilir

Alıntıları Göster
    ram leri kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_tufekci_03

ram leri kontrol et.

Alıntıları Göster
    eğer power supply ın yanmış olsaydı bilgisayar hiç açılmazdı, ekran kartında bir sorun olsaydı 2 uzun bir kısa sesi gelirdi, bu yüzden o hata bende de oldu 2 uzun beep sesi ve bilgisayara elektrik geliyo sonra tekrar kapanıyordu. bundan dolayı ram ler de sorun vardır tam yerlerin oturmammıştır. hadi kolay gelsin.
  • ses geliyorsa ya ekran kartı yada ram hatası veryor başka ekran kartı varsa ram varsa onunla dene kesin ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzel_yuz

ses geliyorsa ya ekran kartı yada ram hatası veryor başka ekran kartı varsa ram varsa onunla dene kesin ondandır
    quote:

Orjinalden alıntı: guzel_yuz

ses geliyorsa ya ekran kartı yada ram hatası veryor başka ekran kartı varsa ram varsa onunla dene kesin ondandır

ewet... bunlardan deilse de i$lemcidendir... sen aç bi kasanın içini... parçaları tek tek söküp tak...
    hatta önce sadece gerekli olanları tak... bööle tek tek taka çıkara dene bakalım...
    umarım yardımı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basskul

quote:

Orjinalden alıntı: guzel_yuz

ewet... bunlardan deilse de i$lemcidendir... sen aç bi kasanın içini... parçaları tek tek söküp tak...
    hatta önce sadece gerekli olanları tak... bööle tek tek taka çıkara dene bakalım...
    umarım yardımı olur...

Alıntıları Göster
    aynı sorun benim ve arkadaşların başına geldi. RAM veya RAMlaeını yuvasından çıkar tekrar tak. Düzelecektir. eğer düzelmesse, ekran kartını da çıkar tak.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

aynı sorun benim ve arkadaşların başına geldi. RAM veya RAMlaeını yuvasından çıkar tekrar tak. Düzelecektir. eğer düzelmesse, ekran kartını da çıkar tak.

Alıntıları Göster
    dıııııııııtt dıııııııııııııııt dıııııııııııııııııt diyorsa ramden
    dıt dı dııt derse ekran kartından dır
    pc ci

• quote:

Orijinalden alıntı: Expose

dıııııııııtt dıııııııııııııııt dıııııııııııııııııt diyorsa ramden
    dıt dı dııt derse ekran kartından dır
    pc ci

Alıntıları Göster
    özellikle ram slotunu değiştir, ben ram yerinden oynamış bir makinayla 1 ay uğraşmıştım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sch

özellikle ram slotunu değiştir, ben ram yerinden oynamış bir makinayla 1 ay uğraşmıştım....

Alıntıları Göster
    seninkide guzelmiş kardeş 1 ay boyunca RAM a bakma aklına gelmedimi ilk bakacagın RAM EKRAN KARTI İŞLEMCİ olmalıydı :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sch

Alıntıları Göster
    sorun büyük ihtimalle ramlerdedir. başka bir ram takıp açmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbid

sorun büyük ihtimalle ramlerdedir. başka bir ram takıp açmayı dene

Alıntıları Göster
    ekran kartı yada ram derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubyz

ekran kartı yada ram derim ben

Alıntıları Göster
    ram ve ekran kartı eğer bu ikisi de olmuyosa işlemciyide bi kontrol etsen iyi olur
  • çift ram varsa birini çıkart
    yada yer değişitir genelde işe yariyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.