Bildirim
Bilgisayarım Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anakart - psu bağlantısını kontrol ediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 10 Aralık 2010; 18:41:14 > -
O bağlantı da da sorun yok.Switchleri kontrol ettim, güç düğmesine gelen kabloların bağlantılarını da kontrol ettim ama bir türlü içinden çıkamadım. -
Peki Psunuzun anakarta giren soketi çıkarın Yeşil ve Siyah uclarını kısa devre yaptırın.Bakalım sorun psu mu? (Kısa devre yapmak için cımbızın uçlarını kullanabilirsiniz ) -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki41
Peki Psunuzun anakarta giren soketi çıkarın Yeşil ve Siyah uclarını kısa devre yaptırın.Bakalım sorun psu mu? (Kısa devre yapmak için cımbızın uçlarını kullanabilirsiniz )
Sağol ya artık PSU diye birşey yok :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxie_A7X
quote:
Peki Psunuzun anakarta giren soketi çıkarın Yeşil ve Siyah uclarını kısa devre yaptırın.Bakalım sorun psu mu? (Kısa devre yapmak için cımbızın uçlarını kullanabilirsiniz )
Sağol ya artık PSU diye birşey yok :D
-
quote:
quote:
Nasıl yani!! -
quote:
Orijinalden alıntı: PoW€R
quote:
quote:
Nasıl yani!!
Tamamen benim hatam 115 watt yerine 230 watt ta çalıştırmaya kalkarsan olucağı bu...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- usb fdd nedir
- ethernet girişi olmayan laptop
- sembollerle kalp yapma
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- mavi ekran hatası
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X