Bildirim
Bilgisayarım Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakart - psu bağlantısını kontrol ediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 10 Aralık 2010; 18:41:14 > -
O bağlantı da da sorun yok.Switchleri kontrol ettim, güç düğmesine gelen kabloların bağlantılarını da kontrol ettim ama bir türlü içinden çıkamadım. -
Peki Psunuzun anakarta giren soketi çıkarın Yeşil ve Siyah uclarını kısa devre yaptırın.Bakalım sorun psu mu? (Kısa devre yapmak için cımbızın uçlarını kullanabilirsiniz ) -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki41
Peki Psunuzun anakarta giren soketi çıkarın Yeşil ve Siyah uclarını kısa devre yaptırın.Bakalım sorun psu mu? (Kısa devre yapmak için cımbızın uçlarını kullanabilirsiniz )
Sağol ya artık PSU diye birşey yok :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxie_A7X
quote:
Peki Psunuzun anakarta giren soketi çıkarın Yeşil ve Siyah uclarını kısa devre yaptırın.Bakalım sorun psu mu? (Kısa devre yapmak için cımbızın uçlarını kullanabilirsiniz )
Sağol ya artık PSU diye birşey yok :D
-
quote:
quote:
Nasıl yani!! -
quote:
Orijinalden alıntı: PoW€R
quote:
quote:
Nasıl yani!!
Tamamen benim hatam 115 watt yerine 230 watt ta çalıştırmaya kalkarsan olucağı bu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X