Şimdi Ara

Bilgisayarım aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bazen 10 dk sonra bazen 5 saat sonra bilgisayarım aniden kapanıyor ve 1-2 saniye sonra tekrar açılıyor.Bunun sebebi çözümü nedir arkdaşlar bilenler lütfen yardımcı olsun

• Speedfan indir kur aç 1 dk sonra resmini çek at ama bir tane yardım metni var onu kapatta çek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertsky3 kullanıcısına yanıt
    Bunun birden çok sebebi var bunlardan biride sıcaklık sıcaklık için birkaç proğram var biri speed fan ama bu pek iyi değil hvmonitör falan var indir bi sistemi yeni açtıktan sonra 10dk falan bişiyle oynama öyle çek at birde oyun oyna ve oyunu kapatmadan altta dururken çek ona göre belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir yukarıdaki arkadaşların yaptığını yap. eğer oyun oynuyorsan çok o yüzden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

Speedfan indir kur aç 1 dk sonra resmini çek at ama bir tane yardım metni var onu kapatta çek

Hocam dediğiniz programı indirip 1 dk boyunca hiç bir şey yapmadım ve resmini çektim

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Bunun birden çok sebebi var bunlardan biride sıcaklık sıcaklık için birkaç proğram var biri speed fan ama bu pek iyi değil hvmonitör falan var indir bi sistemi yeni açtıktan sonra 10dk falan bişiyle oynama öyle çek at birde oyun oyna ve oyunu kapatmadan altta dururken çek ona göre belli olur

Sizinde dediğiniz programı indirdim 10 dk boyunca hiçbir şey yapmayıp çektim daha sonra oyuna girdim 2 kez oyundayken kapandı 3. sünde çektim
     Bilgisayarım aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor YARDIM bu 10 dk sorna olan .
     Bilgisayarım aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor YARDIM bu oyunda 2 dk geçirdikten sorna olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsky3 -- 20 Ağustos 2015; 13:39:40 >

Ekran kartı hocam ekran kartınız çok ısınıyo bilgisayar da kendini korumak için kendini kapatıyo ya kasanın hava akılını düzenleyin fan falan takın bi kaç tane yada yeni ekran kartı kasanın içini çekip atabilirmisiniz 2-3 açıdan çekip

• Teknoloji.Doktoru kullanıcısına yanıt
    aux anakartla ilgili hocam çok güzel bir soğutma yapmanız lazım 120 derece çok yüksek parçalara yüksek hasarlar verebilir.
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    Anakartı bilmem ama sıcaklıklar çok yüksek

Sanırım Tw ile bir program ayarı yapmamız gerekiyor bazı fanlar tam devirde çalışmıyor özelden Tw id şifre atarsanız yardımcı olacağım eğer başarılı olursa nasıl yapıldığınida anlatırım. Lütfen id şifreyi özelden atın başkalarının eline geçerse kötü amaçlar için kullanabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle.Dün akşam bir test yaptım ve bilgisayarın içindeki tozların bir miktarını temizledim 1 yıldır içini açmamıştım kasanın ve gözle görülür değişiklik oldu kapanmasında özellikle.Şimdi ise bilgisayarcıda detaylı temizlik yaptırıp macun vs vs olaylarını yaptırdım ekran kartının ısısı 10-15 derece işlemci ısısıda aynı oranda düştü bakalım birdaha kapanırsa buraya yazarım hepinize tekrar teşekkürler
    Sorununuz yoksa sıkıntı yok :)) termal macunuda değiştirseniz çok fark olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsky3

quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

Speedfan indir kur aç 1 dk sonra resmini çek at ama bir tane yardım metni var onu kapatta çek

Hocam dediğiniz programı indirip 1 dk boyunca hiç bir şey yapmadım ve resmini çektim

aux sıcaklığı çok fazla nasıl başardın onu o sıcaklığa getirmeyi

• -toraman- kullanıcısına yanıt
    ben yanlışlıkla işlemciyi 100-105 e çıkartmıştım anakart eridi sanmıştım fakat hala maşallahı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.