Şimdi Ara

Bilgisayarım aşırı yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gectigimiz cuma günü ben il dışındayken kardesim bilgisayrla oynarken farenin kitlendigini ve manuel kapatıp acmayı denedigini kapattktan sonra bi daha acılmadıgını soyledi.Babam bilgisayarı tamire goturmus ve sorun anakart ve ekran kartında yanmaymış.anakart ve ekran kartı degistirildi.hd3450ati 512mb varken smdi 1gb hd3600 ekran kartı takmıslar anakartıda acer E761GX olarak degistirmisler.bilgisayar dun geldi kurdum ve pcnin 3-4 kat yavasladıgını gordum ve ses yok :S bu nasıl teknik servis ki bilgisayarı tam olarak tamir etmeden geri gonderiyorlar.Denetim masasına girdigimde ses aygıtı yok olarak gosteriyor.Ben bu iki sorunu nasıl cozebilirim.?

Sistem:

Amd sempron 3000+ 1.8ghz işlemci
    Ati hd3600 1gb ekran kartı
    Kingston 1 gb ram ddr

bu anakarta uygun ram ya da islemci mi yükseltmem gerekiyor.?

• servise tekrar gönder servisden bir problem olabilir o kadar para vermişsin kendin niye uğraşıyorsun ki servis degiştirmiş ise parçayı 3 ay garantilemesi lazım
  • 35-40 dk acık kaldıktan sonra normale donuyor pc :S gondericem zaten
    peki sesi halledebilir miyim yoksa gondereyimmi direk ama tercihler icin gerekli bana pc bide calıstıgım icin zamanım da yok
  • kardeş klavyesine dahi dokunmadan geri gönder niye uğraşıyorsun. sonra biz yapmıştık sen bozmuşsun derler kalırsın öyle.
  • evet aynen öyle olur en iyisi gönder kafan rahat olsun o kadar paran boşa gitmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.