Asus GL753VD-GC024T model diz üstüne sahibim fakat Asus'un sitesinden kendi profilime girince alakasız başka bir model görünüyor. Ben kendim kayıt etmedim. Tahminen bilgisayarı aldığımda kurulumu yaparken kendisi sisteme otomatik olarak o şekilde kaydetti.
Kayıtlı Ürünler bölümünde yer alan sahip olduğunuz kayıtlı ürünler kısmında nedense ZX753VD-GC266T yazıyor ama bende ki model Asus GL753VD-GC024T
O model de aynı kasaya ve görünüşe sahip ama bende ki o değil bundan eminim. Zaten garanti belgesi ve bilgisayarımın altında Asus GL753VD-GC024T yazmakta. Asus'un sitesinde neden farklı görünüyor anlamadım. Bu nasıl düzeltilebilir.
Bu arada bir şey daha soracağım. Asus'un sitesinde satın alınma tarihi 2017/09/07 olarak görünüyor. Garanti o tarihten itibaren mi geçerlidir yoksa fatura tarihimi önemli olan. Evet bilgisayarı ayın 9 gibi aldım ama satın aldığım yer faturayı geç verdi ve fatura da 11/09/2017 yazmakta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme