Bildirim
Bilgisayarim calindi!! MAC numarasini ogrenmem lazım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçmiş olsun....faturaları duruyorsa üreticiye başvurun derim...elinizde bilgisayar olmadan mac numarasını bulamazsınız..olsa ipconfig /all herşeyi verir ama bilgisayarlar yok.faturalarla beraber aldığınız yere gidip durumu anlatırsanız ürün seri numarasına göre mac adreslerini filan bulabilirsinz..yada modemden zamanında mac filtreleme yaptıysanız mac adresleri modemde duruyordur..modeminiz kendisine kablosuz bağlantı kuran bilgisayarları mac edresi ile kayıt ediyormudur acaba onuda araştırmak lazım belki birşeler çıkar..tekrar geçmiş olsun -
Peki mac numarasına nereden bakabiliriz bilgisayarın?Şimdiden öğrenelim belki ileride lazım olur. -
Çok geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: zkrllh
Peki mac numarasına nereden bakabiliriz bilgisayarın?Şimdiden öğrenelim belki ileride lazım olur.
Başlat-çalıştır a cmd yaz , gelen ekrana da ipconfig/all yazıp enterla , orda Fiziksel Adres yazan yerdeki numara mac numarasıdır. -
tesekkur ederim, mac filtreleme yapmamistim ama gene de aradim airties'i bulamadik. sonra da bilisim suclarini aradim onlar da 'bilgisayari hatirla' dediginiz mailler uzerinden arastirma yapabiliyorlarmis. Bilgisayari yurtdisindan almistim ama yine de faturasiyla gotureyim mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X