Selam arkadaşlar allah aşkına bana fikir verin yoksa kafayı yiyicem bilgisayarım açılmıyor herşey normal çalışıyor ama görüntü yokk daha iki gün önce servisten yeni geldi ve yine aynı problemm... hızlıal.com dan aldım ürünü.
Bilgisayarımın özellikleri. ANAKART -asus m3a32-mvp deluxe wifi İŞLEMCİ -amd phenom x4 9850 RAM -OCZ 2gb EKRAN KARTI -Saphire ati 4850 SAMSUNG -1tb HDD EKRAN LG LED -22 inc POWER -700 WATT
bilgisayarım özellikleri bunlar ben bu pc hiç hayır görmedim anakartımı eğer bu seferde servise gönderirsem 4 oluyor.. geçen sefer yolladım değişim talebinde bulundum tamir edip yolladılar ve ikinci gün yine aynı sorunu verdii... sizce problem neden kaynaklanıyor veya ne yapmam gerekiyor bana fikir verin lütfennn...:(((
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
gpu yuvasına dair bir sorun olabilir. çıkar tak diyeceğim ama denemişsindir muhtemelen.
Belki sorun anakartta değildir?. PSU'da, ekran kartında hatta raminde olabilir? Anakart olduğuna nasıl karar verdiniz.(gerçi bilgisayar sorunsuz açılıyor ve sadece görüntü gelmiyorsa ekran kartı olma ihtimali çok daha yüksek. Aksi taktirde anakart windows açılmasına izin vermezdi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme