Şimdi Ara

Bilgisayarım çok mu soğuk?? Artık sıcak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni fotoğraf attım oyun oynadığım zaman olan kasa sıcak bayağı egsoz fan dışarıya fena sıcaklık atıyor birde
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Fotograf gelmemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutfff kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi.. Her işlemciyi ve soğutucuyu bir kefeye koyamazsınız -1 li derecelere ulaşmaktan bahsetmiyorsunuz fan ile.

Tamam fan ortam sıcaklığına kadar "düşürebilir" ama mesele fanın düşürmesi değil , işlemcinin daha fazla ısınma katsayısına ulaşmamasıdır , herhangi bir işlemci stok fanı ile oda sıcaklığından 2~5 derece altında çalışa bilir mümkündür.. Boşta değil web'de işlerinizi yaparken dahi

İntel işlemciler den bahsediyorsak.. Ln2 diyorum hocam :) hoş amd yede yapıyorlar ama yeni işlemciler sıcağı değil soğuğu sever , donma noktasında tek problem start a kadardır -192 li derecelerde , torch ile ısıtılıp start verildikten sonra aşırı overclock durumunda uygulandığı için zaten , içindeki Vcore değeri onu çalışmaya hayli ile zorlayacaktır , -192 li derecelerdeki ln2 nin 160 ~ 150 derecelere düşme isteğide bunun zaten bir kanıtıdır

Ve maks temp olarakta benim idealim 75 derecedir , 80 de olabilir problem uzun süre çıkartmayacaktır ama 85 bu core'lar için tehlikeli raddeye girmeye başladığı andır tjmaxlar 95~105 derece arası oynasada uzun süre kullanımı düşünüyoruz burada... Core tüm elektronik componentleri ile birlikte yapısal bozlulmaya uğrayıp tabiri cayizse hurda olma yoluna her adım atışında performans kaybedip yavaşlayacak ve güç tüketimi artacaktır

• Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    75 dereceyi gördüm cs go da ağır oyunlarda ısınıyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.