Şimdi Ara

Bilgisayarım cok yavaş acılıyor hangi programları kapatmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Laptop cok yavas acılıyor.Aşağıdaki resimde 32 tane uygulama bulunmaktadir diyor fakat ben hangisinin önemli hangisinin önemsiz oldugunu bilmiyorum.6-7 tanesini ben kapattım.Bana hangisini kapatmam gerektigini söylerseniz tesekkür ederim.
     Bilgisayarım cok yavaş acılıyor hangi programları kapatmalıyım ? Bilgisayarım cok yavaş acılıyor hangi programları kapatmalıyım ? Bilgisayarım cok yavaş acılıyor hangi programları kapatmalıyım ? Bilgisayarım cok yavaş acılıyor hangi programları kapatmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteistBoy -- 11 Haziran 2013; 12:40:11 >

• Catalyst,IDT PC Audio,synaptics TouchPad ve başlangıcta çalışmasını istedikleriniz hariç hepsini kapatın. Herhangi bir sorun olursa tekrar aktif edersiniz.
  • Hocam ben cok bilmiyorum biri söylese daha iyi olur benim için yani hangisinin baslamasanı ben bilmiyorum ne ise yarıyo vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

Hocam ben cok bilmiyorum biri söylese daha iyi olur benim için yani hangisinin baslamasanı ben bilmiyorum ne ise yarıyo vs.

1. 2. 5. 6. sıradakileri kapatabilirsin sorun olursa açarsın ama sanırım olmaz
  • Hocam birde söyle bi sorunum var buradan idm yi kapatıyorum ne zaman idm yi acarsam burası tekrar acık konuma geliyor. Benim istedigim idm hicbir zmn pc baslatılırken acılmaması nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

Hocam birde söyle bi sorunum var buradan idm yi kapatıyorum ne zaman idm yi acarsam burası tekrar acık konuma geliyor. Benim istedigim idm hicbir zmn pc baslatılırken acılmaması nasıl yapabilirim ?

İDM'nin ayarlar menüsüne girin biraz kurcalayın başlangıçta açılsın tarzında bir seçenek vardır o seçeneği pasif yapın.
  • Cok saolun hocam yaptim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.