iyi günler arkadaşlar benim bilgisayarım 5veya 15 dk çalıştıktan sonra donuyor ne yapacağımı bilimiyorum eskide 98 di şimdi ise xp ama xp de donma olayı daha seyrek leşiyor şimdiden teşekkürler
donanımsal olabilir eger her iki isletim sisteminde de yapıyorsa ram ekran kartı iksinden birinde olabilir sorun...
Bu sorunlar genellikle ramlerden kaynaklanıyor. Başka bir ram deneyebilirsin veya rramleri başka bir slota takarak..
xp de donma donanımsaldır parçaları değiştirerek bulabilirsin... Ama En Başta BIOS u Default yap....
büyük ihtimalle ramlerden kaynaklanıyordur ekran kartı veya hdd de olabilir
evet bende yakın bi zamanda ekran karımı değiştirmiştim o ola bilir teşekür ediyotum arkadaşlar iyi çalışmalar
büyük ihtimal ram den kaynaklanıyor.veya sen şunu yap makinanı güzel bir şekilde temizle fanları felan.ram i çıkar ve yaniden güzel bir şekilde tak
donmaların işletim sisteminden kaynaklanmadığı kesin parçaları değiştirmeyi dene başka arkadaşalarınla(rem ekrankartı gibi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme