Şimdi Ara

Bilgisayarım durduk yerde kapanıyor acil bi bakın ya...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1Winston

quote:

Orijinalden alıntı: kafamrt20

quote:

sıcaklık degerleri nasil bilgisayarn

CPU 88 C (190F)
    CPU #1 / Çekirdek#1 -35C (-31F)
    CPU #2 / Çekirdek#2 -35C (-31F)
    SAMSUNG GD103SI Trıal version

Sogutucu fanlar

Cpu 2557 RPM

Voltaj Degerleri

CPU Çekirdek= 1.232V
    +3.3V= 3.232V
    +5V= 5.043V
    +12V= Trıal Versıon
    +5V Beklemede= 4.897V

sıcaklık değeri bu ama cevap yok?

cpu 88 derecemi ?

Evet

• quote:

birazdan yanık kokuları gelir

niye gelsin ki bayadır aynı fanı kullanıyom bişey olmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz2254

acilen işlemci fanı ile ilgilen pc yi bu şekilde kullanma

ya önceden bilgisayar kapakları varya yanda acılan onlar acıktı sımdı kapadık acaba ondan mı oldu ?
  • Oyun açınca +90 a cıkıyor CPU demekki fazla ısınmadan dolayı kapıyor galiba ? doğru mu?
  • Kardeş Sorun Fan'da değil. TERMAL MACUN alacaksın. Git hemen al. Fan ile CPU'yu ayır güzelce Temizle. Sonra Termal macunu çok kalın olmayacak şekilde sür ve fanı tak. Isınma sorununu çözersin
  • birşey olmuyorsa verdiğin sadakadandır.arkadaşım işin ciddiyetini anlamadın heral bir şey olmadı ise ne mutlu şanslısın ama her an olabilri.tabi ki kapanma bu yüzdendir.işlemci kendini korumaya alır.Pc kapağı sıcaklıkta etkilidir ama asıl sebeb değildir.Bu kadar da sıcaklık arttırmaz.Yarın en yakın tamirciye marş marş

tavsiye olunur
    iyi akşamlar
  • quote:

birşey olmuyorsa verdiğin sadakadandır.arkadaşım işin ciddiyetini anlamadın heral bir şey olmadı ise ne mutlu şanslısın ama her an olabilri.tabi ki kapanma bu yüzdendir.işlemci kendini korumaya alır.Pc kapağı sıcaklıkta etkilidir ama asıl sebeb değildir.Bu kadar da sıcaklık arttırmaz.Yarın en yakın tamirciye marş marş

tavsiye olunur
    iyi akşamlar

Eyv herşey için teşekkür ederim... Ama bi fanları temizleyip ısı değerlerine bakicam yine ayniysa senin tavsiyeni uyucam tekrar saol...

iyi akşamlar...
  • quote:

quote:

birşey olmuyorsa verdiğin sadakadandır.arkadaşım işin ciddiyetini anlamadın heral bir şey olmadı ise ne mutlu şanslısın ama her an olabilri.tabi ki kapanma bu yüzdendir.işlemci kendini korumaya alır.Pc kapağı sıcaklıkta etkilidir ama asıl sebeb değildir.Bu kadar da sıcaklık arttırmaz.Yarın en yakın tamirciye marş marş

tavsiye olunur
    iyi akşamlar

Eyv herşey için teşekkür ederim... Ama bi fanları temizleyip ısı değerlerine bakicam yine ayniysa senin tavsiyeni uyucam tekrar saol...

iyi akşamlar...

Kardeş yeniden söylüyorum Fan'ı temizle ve Fan ile işlemci arasına YENİ Termal Macun sür.

• temizlesende fazla bişe farkedecegini sanmıyorum kesinlikle o fan sökülüp macun sürmeden takılmış gibi gözüküyor
  • quote:

temizlesende fazla bişe farkedecegini sanmıyorum kesinlikle o fan sökülüp macun sürmeden takılmış gibi gözüküyor

Kardeşim şuan değiştirdim ve CPU 57C ye dustu bak oldu herşey için teşekkür ederim sorun cozuldu galiba :)
  • quote:

quote:

temizlesende fazla bişe farkedecegini sanmıyorum kesinlikle o fan sökülüp macun sürmeden takılmış gibi gözüküyor

Kardeşim şuan değiştirdim ve CPU 57C ye dustu bak oldu herşey için teşekkür ederim sorun cozuldu galiba :)

neyi degiştirdin

• quote:

quote:

boşta mı? yükte mi? boşta ise yinede yüksek. benim boşta stok fanla 30-35 derece. cpu modelini yazarsan daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

neyi degiştirdin

Bu kadar da olmaz pardon yanlış yazmışım, doğrusu: Fan'ı temizledim oldu 57-66 C felan oluyor :)

• ya arkadaşlar birisi yardım etsin ne olur sinir harbi başladı bende.Bilgisayarın başlatma butonunun kablosunu anakarta takınca pc bir dk geçmeden kapanıyor.Yeniden başlattığımda yine aynı ekran geldiği anda kapanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRM81 -- 18 Ocak 2012; 21:41:41 >
  • termal macunuda yenilerseniz biraz daha faydası olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.