Şimdi Ara

Bilgisayarım erişimi engelledi! Windows 7 birçok hata ve engel uyarısı veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yönetici ayalarını düzenlemek isterken, administrators ben olmama rağmen, yönetici SYSTEM idi, güvenlik izinlerini kendi kullanım yetkime çevirmek istedim.
    güvenlik-izinler-denetim-sahip-ek izinler, defalarca değiştirmek istememe rağmen, uygula-değiştir ile değişmedi. Hep var olan güvenlik ve yönetici atamaları devam etti.
    Ve bir süre sonra, benim yönetici müdahalemi, sanırım sistem, virus olarak algıladı??? ve C diski erişime kapandı.
    Aynı şekilde klasör ve dosyaları sadece açıp kapa yapabiliyorum. Şimdi, dosya taşıma, kopyalama, ismini değiştirmeye bile izin vermiyor. C harddiske biçimlendirme yapayım dedim, ona da izin vermiyor. İnternette bağlanmıyor, ki disk kurtarma yada format programı kullanayım, açık wi-fi ağı görmüyor.

Format atayım dedim, Windows kurulum DVDsini çalıştırmıyor, izin engeli diyor. USB den Windows kurmak istedim, ama USB’yi tanımıyor.
    Kısaca, kendi bilgisayarımı, az bilgim ile, hackledim ??? Forumlardaki birçok şeyi denedim, BIOS ayarlarına kimsen izin veriyor, ama SATA disk müdahalesi engelli, o da olmadı. Hatta, CMD üzerinden çözüm aradım, yönetici olarak çalıştırmama izin vermediği için, komut ile çözümler yapmama da izin vermiyor.

Aşağıda hata ve uyarı bilgilerini yazdım. Acil yardım ve çözüm bekliyorum. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Windows 7 Hata Uyarıları, Kodları
    Hata kodu: 0x800704b3
    Ağ sağlayıcısına şuanda kullanılamıyor - Tanıla
    C:\Windows\system32\sdclt.exe - Belirtilmemiş hata
    Erişim denetimi düzenleyicisi açıklamıyor. Erişim engellendi
    C:\ erişilemiyor. Erişim engellendi

İyi Günler, Ahmet Usta

• Bilgisayarınızda önemli dosyalarınız yoksa Önce başka bir bilgisayardan GParted iso dosyasını indirin. Ve ardından UNetBootin programını indirin, flaşınızı bağlayıp UNetBootin'i açın. Altta İSO seçeneğini seçip sağdaki 3 noktaya basın. Ve GParted iso dosyasını seçip başlat tuşuna basın.

Bu işlemi bilgisayarda önemli dosyalarınız yoksa yapın. Önemli dosyalarınız varsa önce o dosyaları bir yere yedekleyin. Sonra devam edin.

Kendi bilgisayarınıza geçin. Ve flaşınızı takıp bilgisayarı açın. Boot menüye girip flaş belleğinizi seçin. Ardından çıkan menüde Other modes of GParted Live seçin(2.seçenek). Sonra GParted to RAM seçin(2.seçenek). Çıkan mavi ekranda enter'a basın. Altta çıkan yere 31 yazıp enterlayın. Ve yine çıkan yere 0 yazıp masaüstünün gelmesini bekleyin. Masaüstü gelince ekranda GParted açılacak. Flaşınızı çıkartın. GParted penceresini sağ üstteki 1. butona basıp küçültün. Masaüstünde boş bir yere sağtıklayıp IXTerminal > IXTerminal with Root Privilleges yapın. Çıkan yere şu komutu yazın.
    cfdisk -Z /dev/sda
    Enter yaptıktan sonra dos seçeneğini seçin. Çıkan ekranda Write tuşuna basın ve yes yazıp enterlayın. Sonrasında GParted'den çıkıp normal Windows kurulumuna devam edin.

Bilmem anlatabildimmi? :))

Kolay Gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.