Şimdi Ara

Bilgisayarım eski gta 5 türünden oyunları açabilmesi için ne yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Provisioner

350 lira ya biraz arastirinca gtx 750ti gibi bir karti 2.elden alabilirsin ,200w tdp li hd 6950 ye 200 liradan fazla verilmez.

rx 460 fiyatları ne kadar kardeşim. nerden bulurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: isababa1906

quote:

350 lira ya biraz arastirinca gtx 750ti gibi bir karti 2.elden alabilirsin ,200w tdp li hd 6950 ye 200 liradan fazla verilmez.

maksimum 300 lira versem benim anakarta uygun bi ekran kartı olurmu kardeşim.

Kullanmaya başladıktan sattığım ana kadar sık sık ve ısrarla tavsiye ettiğim Sapphire R7 250X 2G ekran kartı 300₺ ye kadar 2.el alınabilecek en kral fiyat/performans ekran kartı dır güç tüketimi de sistemin için uygun.

Ben bir kaç ay evvel 240₺ ya forumdan bir arkadaşa göndermiştim,dolar kuruyla birlikte bileşen fiyatlarının da eski-yeni artış gösterdiğini düşünürsek 270-280₺ civarına temiz Sapphire R7 250X Vapor-X 2G Ekran Kartı biraz araştırırsan bulma şansın var , hala çok tutulan bir kart stokları genelde geldikten bir süre sonra eriyor bulursan 2.elini kaçırma derim 300 ün üzerine çıkacaksan zaten o fiyatların kartları dediğim gibi GTX 750Ti , HD 7850 2G , R7 260X , R9 270 v.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 26 Şubat 2017; 1:35:32 >

• quote:

quote:

quote:

maksimum 300 lira versem benim anakarta uygun bi ekran kartı olurmu kardeşim.

Kullanmaya başladıktan sattığım ana kadar sık sık ve ısrarla tavsiye ettiğim Sapphire R7 250X 2G ekran kartı 300₺ ye kadar 2.el alınabilecek en kral fiyat/performans ekran kartı dır güç tüketimi de sistemin için uygun.

Ben bir kaç ay evvel 240₺ ya forumdan bir arkadaşa göndermiştim,dolar kuruyla birlikte bileşen fiyatlarının da eski-yeni artış gösterdiğini düşünürsek 270-280₺ civarına temiz Sapphire R7 250X Vapor-X 2G Ekran Kartı biraz araştırırsan bulma şansın var , hala çok tutulan bir kart stokları genelde geldikten bir süre sonra eriyor bulursan 2.elini kaçırma derim 300 ün üzerine çıkacaksan zaten o fiyatların kartları dediğim gibi GTX 750Ti , HD 7850 2G , R7 260X , R9 270 v.b

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-hd7850-o.c-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11.1-e.karti-404125327/detay

bu ekran kartı bu fiyata iyi mi kardeşim

• isababa1906 İ kullanıcısına yanıt
    Biraz daha indirmeye çalışın olmazsa da alabilirsiniz fiyati gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş verdiğiniz bilgiler için cok saolun. Sayenizde yeniliyeceğim ekran kartını. Verdiğim linkdeki sahibindne üyesi parayı alıp kartı yollamama ihtimali yüksek. Testi kırılmadan bişeyler yapma ihtimalim var mı. ne önerirsiniz. Siz olsaydınız bu şahısdan ekran kartını hesabına parayı havale yapıp kargoyu yollamasını beklermiydiniz.
  • https://forum.donanimhaber.com/indirim-satilik-asus-hd7870-300-tl--124121752 araştırdıkça bişeyler cıkıyo gibi. bu ekran kartı daha mı iyi sence kardeşim
  • quote:

quote:

Kardeş verdiğiniz bilgiler için cok saolun. Sayenizde yeniliyeceğim ekran kartını. Verdiğim linkdeki sahibindne üyesi parayı alıp kartı yollamama ihtimali yüksek. Testi kırılmadan bişeyler yapma ihtimalim var mı. ne önerirsiniz. Siz olsaydınız bu şahısdan ekran kartını hesabına parayı havale yapıp kargoyu yollamasını beklermiydiniz.

Ben şu anda kullandığım ekran kartını , forum 2.el kısmından referanslarına ve kendisine güvendiğim bir arkadaştan 800₺ yı önce hesabına yatırıp sonra ürünü gönderme şeklinde satın aldım , bu biraz referansına ve kendisine güvenme meselesi :)

Bahsettiğin ilan sahibi şahıs muhtemelen sadece o ürün için kaydolmuş Sahibinden e tel no falan belirtmiş fakat anlayacağın ve korktuğun üzere parayı alıp ürünü göndermese neredeyse elin kolun bağlı bir şey yapamazsın.

Bu yüzden GeT li ilanları ve yüz yüze görüşülebilecek ilanları düşündüğün fiyat aralığıyla filtreleyerek arattır , ben bir adet buldum mesela İstanbul da isen gidip bu arkadaşla görüşüp ürüne bakabilirsin onun linkini vereyim umarım yasak değildir forum kuralı gereğince.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-r7-250x-vapor-x-2gb-128bit-gddr5-dx12-garantili-404208453/detay

• quote:

quote:

quote:

Ben şu anda kullandığım ekran kartını , forum 2.el kısmından referanslarına ve kendisine güvendiğim bir arkadaştan 800₺ yı önce hesabına yatırıp sonra ürünü gönderme şeklinde satın aldım , bu biraz referansına ve kendisine güvenme meselesi :)

Bahsettiğin ilan sahibi şahıs muhtemelen sadece o ürün için kaydolmuş Sahibinden e tel no falan belirtmiş fakat anlayacağın ve korktuğun üzere parayı alıp ürünü göndermese neredeyse elin kolun bağlı bir şey yapamazsın.

Bu yüzden GeT li ilanları ve yüz yüze görüşülebilecek ilanları düşündüğün fiyat aralığıyla filtreleyerek arattır , ben bir adet buldum mesela İstanbul da isen gidip bu arkadaşla görüşüp ürüne bakabilirsin onun linkini vereyim umarım yasak değildir forum kuralı gereğince.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-r7-250x-vapor-x-2gb-128bit-gddr5-dx12-garantili-404208453/detay

Ankara dayım kardeşim .

Ben örnek olarak verdim onu , sen kendin GeT li ilanları aratabilirsin GET li bulamazsan telefonla görüşüp güvenilir ve tutarlı bulduğun birinden uygun bir kartı satın alabilirsin , bu da aklına yatmıyorsa DH Forum 2.el bölümünde uzun zamandır aktif olarak satış yapan referansı sağlam ve güvenilir kişilerden fiyat aralığına uygun bir ekran kartı alabilirsin , ben forumun 2.el bölümünü şahsen daha uygun buluyorum bu tip donanım alışverişleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 28 Şubat 2017; 2:17:9 >
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    kardeşim seni de sürekli rahatsız ediyorum kusuruma bakma. Son kez bişey daha soracam. Donanımhaber 2. el den hd7850 buldum 250 liraya hoşuma gitti ekran kartı. Fakat kartın özelliklerinden 500 watt güç kaynağı istiyor yazıyo. Benim güç kaynağı 400 watt sorun cıkarmı acaba. dx 12 felan yazıyo baya hoşuma gitti bu kart.https://forum.donanimhaber.com/izmir-hd-7850-satilik-yada-ddr3ram-ile-takaslik-izmir--124335929
    Kardeşim bir 2 link at lütfen şu kartı buldhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-evga-geforce-gtx-750-ti-ftw-dvi-i-hdmi-display-port-gddr5-400718586/detay/um almaya çalışıyım mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARABASUKA

Masrafa girmek istemezsen ikinci el amd 7870xt yada gtx 680 bulursan bayağı işine yarayacaktır. Daha iyi bir şey alayım ilerde de kullanırım dersende sıfırda rx470 - 480 gibi bir kartda alman hiç kötü olmaz, tabii ortalama bin lira gibi bir giderin olur.

sa kardeşim şu kartı buldum fiyatı uygun mu sence adam bi kuruş inmiyor. Get ilan

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ikinci-el-amd-radeon-hd7870xt-281622056/detay/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.